Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Організовуємо дитячий день народження: поради для зайнятих батьків

Організовуємо дитячий день народження: поради для зайнятих батьків
 

У наш час багато батьків створюють сім'ї, не жертвуючи кар'єрою, і все встигають. Але коли мова заходить про дитяче свято, у працюючих матусь і татусів, звичайно ж, немає багато часу на їх планування і пошук ідей в інтернеті. І це вже не кажучи про випікання тортів і виготовлення святкового декору своїми руками. Насправді ж, це не означає, що день народження малюка буде гіршим, адже навіть самі зайняті батьки можуть спланувати відмінне свято для свого іменинника!

Наші поради допоможуть вам організувати яскравий і веселий день народження для дитини, витративши на планування свята мінімум часу і зусиль.

Святкуйте вдома

Вам не обов'язково щось вигадувати, відсвяткувати можна і вдома. Провести пару конкурсів, пригостити дітлахів піцою і поп-корном, показати цікавий фільм, зробити красиві фото в фотозоні. Думаєте, це потребуватиме багато часу і сил? А ось і ні…

Запрошуйте онлайн

Забудьте про запрошення листівках – гостей з таким же успіхом можна запросити і онлайн. Знайдіть красиву картинку в інтернеті, а під нею напишіть коротке запрошення (з зазначеними датою і часом свята). Розіслати такі запрошення можна електронною поштою або через Facebook.

Купіть декорації в один клік

На сайті https://svyatkov.com.ua/ ви зможете купити всі святкові декорації, не виходячи з дому. Головне – визначтеся з тематикою і виберіть все, що необхідно для вашого свята: декор, реквізит для фото, банер для фотозони, повітряні кульки і т.д.

Святкуйте, коли зручно вам

Вибираючи день для святкування, орієнтуйтеся на себе, а не на гостей. Адже вам належить вся ця підготовка і прибирання. Ви можете святкувати в будь-який день, навіть будній. Якщо ж виберете неділю, у вас буде більше часу на підготовку, а якщо суботу – зможете встигнути відпочити перед початком робочого тижня.

Скоротіть час святкування

Ваша сім'я дуже зайнята: роботою, школою або дитячим садком, іншими справами... А знаєте, що? Інші сім'ї теж. Святкувати не цілий день, і навіть не півдня, а всього пару-трійку годин – це нормально. А дошкільнятам вистачить і годинки-двох.

Придумайте пригощання, які вам не потрібно готувати

Не потрібно годинами стояти біля плити. Для дітлахів їжа не така важлива на святі, і вони цілком будуть щасливі, якщо ви нагодуєте їх піцою або сендвічами, поп-корном тощо. На десерт також не потрібно нічого особливого вигадувати – шукати дорогий ексклюзивний торт або пекти його всю ніч перед святом. Просто купіть кексів, які можна прикрасити своїми руками, наріжте фруктів або підготуйте кілька видів морозива з різними топінгами. Дітлахам цього вистачить з головою!

Або ж святкувати можна не вдома

Це обійдеться дорожче, але зніме з вас багато організаційних моментів: меню, декор, розваги, прибирання до і після свята. Відсвяткувати можна в кафе, роллердромі, на ковзанці або в парку атракціонів – все буде залежати від погоди. Але ці варіанти можуть по-справжньому порадувати дітлахів!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас