Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чи можна стрибати на дитячому батуті взимку?

Чи можна стрибати на дитячому батуті взимку?
 

Зима – це волога, холодна погода і, як правило, означає домашнє проведення часу в теплі. Але якщо нам, дорослим, подобається сидіти вдома в сезон холодів, то дітям це рідко до душі. У них стільки енергії, що вони швидко починають нудьгувати, вередувати, дратуватися... А значить, цій енергії потрібно дати вихід, і краще – за допомогою активної прогулянки на свіжому повітрі.

Напевно дитячий батут – останнє, про що ви подумаєте в цьому випадку. А ось і даремно! Насправді, зима – зовсім не привід відмовлятися від стрибків на батуті, адже сучасні батути для дітей виконуються з високоякісних матеріалів і здатні винести будь-яку погоду (звичайно ж, за умови правильного догляду), навіть сніг. До того ж, зараз купити дитячі батути можна з хорошою знижкою!

Веселимося на батуті взимку!

Незважаючи на холодну і навіть снігову погоду, стрибки на батуті можуть стати прекрасним активним відпочинком як для дітей, так і для всієї родини. Головне – одягнутися по погоді. Ви можете, стрибаючи, грати в сніжки, можете робити ангелів прямо на маті батуту, а можете просто стрибати в настільки незвичній обстановці. У будь-якому випадку, дітвора отримає море задоволення від такої прогулянки і точно позбудеться зайвої енергії, накопиченої від сидіння вдома.

Як доглядати за дитячим батутом взимку

Від морозів і вологості, як уже говорилося вище, вашому батуту нічого не буде. Але, якщо випадає сніг, його рекомендується змітати з мату за допомогою м'якої щітки (яка не пошкодить цілісність його матеріалу). Це необхідно для того, щоб сніг не накопичувався купою на батуті і не став причиною його провисання.

Ретельно закріпіть батут. Вітер може піддути під мат батуту і перевернути його – від цього не застраховані навіть найважчі і найстійкіші батути. Тому при установці вибирайте найменш вітряне місце для батута і обов'язково закріплюйте його додатково.

Також гарною ідеєю буде накривати батут на час, поки ви їм не користуєтесь. І не тому, що він боїться дощу або снігу. У вітряну погоду на батут може падати сміття, і якщо це будуть гілки дерев або будь-які уламки, вони можуть пошкодити мат, після чого батут стане просто непридатним. Щоб уникнути цього, накривайте його, коли не користуєтеся.

Як бачите, зима – не привід відмовляти дітлахам в задоволенні пострибати на батуті. Тому сміливо купуйте або діставайте його із комори прямо зараз і насолоджуйтеся таким веселим активним відпочинком!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас