Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

7 порад для красивих фото з животиком

7 порад для красивих фото з животиком
 

Вагітність – прекрасна пора, яку неодмінно потрібно залишити на згадку на все життя! Крім того, всі ми знаємо, якими красивими можуть бути фото майбутніх матусь. Однак коли доходить до справи, далеко не у всіх знімки виходять такими милими і повними чарівництва. Як же красиво фотографуватися з животиком? – Тут вам допоможуть наші прості поради.

Порада 1: Зачекайте, поки животик виросте, але не дуже сильно

Ви хочете, щоб ваш животик був великим і кругленьким, проте чекати крайніх термінів вагітності не варто. Коли животик стане зовсім великим, він не буде так симпатично виглядати на фото, та й вам буде складно і жахливо незручно позувати. Професійні фотографи рекомендують майбутнім мамам фотографуватися на терміні близько 30 тижнів, коли животик круглий, але ще не важкий.

Порада 2: Одягніть щось стрейчеве і обтягуюче

На цій фотосесії весь фокус повинен бути на вашому животику, правильно? Обтягуючі стрейчеві речі найкращим чином підкреслять вашу фігуру. При цьому одягу для майбутніх мам краще уникати, тому що в ньому зручно, але він згладжує округлі форми. Проте прості однотонні маєчки стануть відмінним вибором! Відмовтеся від принтів, адже модні зараз клітина, горох і квіточка не будуть такими актуальними через 10 або 20 років на відміну від простої однотонної класики.

Порада 3: Спробуйте боді-арт для вагітних

Відмовтеся зовсім від одягу, що прикриває животик, на користь боді-арту для вагітних, який буде виглядати набагато цікавіше. Проявіть фантазію і придумайте одну або кілька прикольних ідей!

Порада 4: Не захаращуйте фон

Зробіть красивий фон, як це роблять професійні фотографи. Подумайте про те, що буде за вами, приберіть мотлох і взагалі постарайтеся вибрати місце з простими однотонними меблями. Можна і вийти на вулицю, але фон все одно повинен бути спокійним і мальовничим: парк, пляж і т.д.

Порада 5: Вимкніть спалах

Спалах на камері все зіпсує. Щоб він не знадобився, встаньте навпроти хорошого джерела природного світла – вікна чи двері. Фотографуючись на природі, уникайте яскравого обіднього сонця – заплануйте фотосесію вранці або за пару годин до заходу, коли світло особливо тепле і затишне.

Порада 6: Знайдіть хорошого фотографа

Вам потрібен хтось, з ким вам буде комфортно – фотограф, з яким фотосесія перетвориться на одне задоволення! Якщо ж ви хочете заощадити, нехай вас фотографує чоловік або сплануйте дівич-вечір з фотосесією з подругами.

Порада 7: Спробуйте наступні пози...

Є кілька поз, в яких фото з животиком виходять особливо вдалими:

- животик з близького ракурсу;

- майбутня мама лежить на спині;

- старша дитина цілує мамин животик;

- ви тримаєте старшого малюка на руках, і він як би сидить на животику (звичайно ж, це підходить тільки для зовсім маленьких);

- поза лотоса обличчям до камери;

- «супермодель» - класична поза, коли одне стегно злегка виставлене, одне плече вище іншого; - фотографії в профіль;

- будь-які асани йоги, які ви знаєте і які вам легко зробити.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас