Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Helen Harper Bra Pads: для успішних мам

Helen Harper Bra Pads: для успішних мам
 

Сучасні мами встигають все: вчитися, працювати, піклуватися про малюків, про себе і про сім'ю. Звичайно, для цього у них є багато помічників. Одні з перших – Helen Harper Bra Pads. Вони відмінно підтримують гігієну маминих грудей в період лактації.

Під час грудного вигодовування мамі дуже важливо дотримуватися правильної гігієни грудей, адже від цього залежить найголовніше – якість харчування дитини. А якщо потрібно не тільки піклуватися про малюка, а ще й здавати сесію або їздити в офіс, тоді лактаційні прокладки особливо важливі, адже вони повністю відповідають за сухий чистий одяг мами і її імідж.

Helen Harper Bra Pads – прокладки для активних мам, що годують. Розробники створили такі гіпоалергенні матеріали, які не подразнюють ніжну шкіру грудей. Поверхня миттєво вбирає молоко, не дозволяючи йому витікати на бюстгальтер. При цьому наповнювач і зовнішні шари прокладок пропускають повітря, зберігаючи здоровий мікроклімат. Шкіра під прокладкою дихає, на її поверхні не створюється сприятливе середовище для бактерій.

Багато мам в Україні довіряють Helen Harper Bra Pads. Серед переваг, які вони виділяють в цих лактаційний прокладках:

• відмінна вбираність;

• надійний захист білизни від намокання;

• турбота про здоров'я шкіри грудей;

• комфортне носіння;

• чудова фіксація на поверхні будь-якої білизни.

Прокладки надійно фіксуються всередині бюстгальтера і швидко знімаються, не залишаючи липких слідів на білизні. Навіть при самих активних рухах мама може бути впевнена, Helen Harper Bra Pads не загубляться і не підведуть.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Все, що мамам потрібно знати про джерельця

Як доглядати за джерельцем? Щоденник джерельця: що це і навіщо його потрібно вести мамі.

Я так люблю, коли мама ласкаво гладить мене по голівці! Але недавно виявилося, що вона не просто так це робить: погладить, а потім кожен раз щось записує... Тут є якийсь секрет...

Вітамін D: давати чи ні?

Вчора до нас прийшла моя бабуся і принесла якісь крапельки. Вона дуже хотіла, щоб мама мені їх давала, тому довго говорила, які вони корисні. А мама сказала, що мені не потрібні ніякі крапельки, і вона не буде їх мені давати.

Bra Pads: ідеальна турбота про мамині груди

Головний продукт для кожного малюка у перші півроку — мамине молоко, тому мамі, що годує, важливо дбати про свої груди. Лактаційні прокладки Helen Harper Bra Pads допомагають мамі легко підтримувати гігієну грудей, попереджають появу запальних процесів.

Як уникнути болів в сосках при грудному вигодовуванні: 5 практичних порад

Щоб забезпечити малюкові повноцінне грудне вигодовування протягом року, мама повинна правильно піклуватися про стан своїх грудей. Болі і пошкодження сосків часто стають причиною переривання грудного вигодовування. Щоб цього не сталося, скористайтеся 5 практичними порадами.