Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Про переваги занять вокалом для дітей

Про переваги занять вокалом для дітей
 

Популярність всіляких конкурсів співу і музичних контестів по ТБ надихає сучасних дітлахів на спів. Чи хоче ваш малюк розвинути свій музичний талант, чи це суто ваше рішення, в будь-якому випадку зайнятися вокалом однозначно варто!

Спів допомагає дітям висловлювати почуття, які вони тримають всередині і в інший спосіб висловити не можуть. Навіть найпростіші дитячі пісеньки допомагають дитині самовиражатися і розвивати свою творчу сторону. А якщо ви ще й будете всіляко підтримувати чадо, то спів додасть йому самовпевненості.

Яку користь принесуть уроки співу вашій дитині?

Спів допомагає почувати себе краще

Крім усього іншого, спів ще й допомагає почуватися краще. Віг піднімає настрій, заспокоює і дарує діткам відчуття комфорту. Так, заняття вокалом будуть дуже корисні для неспокійних, капризних, сумних і депресивних малюків, а також для тих, кому просто нудно.

За допомогою співу діти пізнають себе

Дитині доводиться слухати, коли вона співає – музику, слова пісні, свій голос і оточуючих. Пісні стимулюють уяву, дають можливість відчути емоції і розібратися в собі. А цього так часто не вистачає не тільки дітям, але й сучасним дорослим, адже гаджети і телебачення буквально «бомбардують» нас інформацією з усіх боків.

Уроки вокалу підвищують самооцінку

Уроки вокалу вчать не просто красиво співати, а й самовиражатися. Як і будь-які інші творчі заняття (танці, малювання, акторська майстерність і т.д.), уроки співу допоможуть малюкові вирости людиною, впевненою в собі і своїх здібностях, побороти страхи і сором'язливість, впоратися з комплексами.

Спів допомагає дітям розслабитися, прийняти себе і відчувати себе комфортно в «своїй шкурі». Групові уроки вокалу також будуть дуже корисні, адже дитина ще і буде спілкуватися з іншими дітлахами, вчитися працювати в команді і просто заведе нових друзів.

Є талант чи ні – спробуйте!

Звичайно ж, деякі народжуються з талантом до співу, іншим же доводиться вчитися красиво співати, а деяким це в принципі не дається через відсутність голосу чи слуху. Проте, якщо вашій дитині подобається співати, навіть якщо вона не вміє цього робити, вам дійсно варто дати їй можливість розвиватися в цьому напрямку. Як мінімум, спів може стати для неї цікавим хобі! Плюс, уроки вокалу в будь-якому випадку допоможуть натренувати голосові зв'язки, а самі заняття зроблять дитину більш організованою.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас