Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Встигнути все: смачний лайфхак, який заощадить час і зусилля

Встигнути все: смачний лайфхак, який заощадить час і зусилля
 

Літо – гаряча пора не тільки по погоді, але і за інтенсивністю відпочинку. «Нарешті!» - скажуть всі, кому довелося добряче попрацювати протягом усього року. Варіантів для відпочинку безліч, благо, безвіз дозволяє легко відправитися в тур по європейських столицях, та й в мальовничих куточках рідної країни є, на що подивитися. Куди їхати і що робити – вирішувати вам. Зрозуміло одне: потрібно змінити обстановку і запасатися новими враженнями.

У будь-якому випадку важливою частиною подорожі стане дорога – на річку чи до моря, в сусіднє місто або за кордон. Де, що і як поїсти, щоб запастися енергією на весь день і не нашкодити здоров'ю, - питання не з простих. Хтось звик брати з собою ланч-бокс з бутербродами, когось спокушають консерви – класика мандрівника. Ну а ми пропонуємо поглянути на смачні, нескладні і різноманітні варіанти вгамувати голод і зарядити організм енергією в дорозі – а заодно і заощадити на перекусах за кордоном.

Правила їжі «на ходу»

Для швидкого перекусу «на ходу» головне – нічого не ускладнювати. Щоб підзарядиться енергією для подальшої активності, не потрібен обід з трьох страв «і компот». Дорослій людині для насичення достатньо зовсім небагато їжі. Обов'язкова умова – після перекусу має з'явитися відчуття насиченості і енергія. Зазвичай найпростіші інгредієнти – злаки, фрукти, ягоди, горіхи – самі живильні.
перекуси у дорозі
Сьогодні є безліч варіантів готових перекусів: поживні батончики, їжа швидкого приготування, фруктовий мікс із сушених або свіжих фруктів. Ідеальним рішенням для збалансованого і поживного перекусу «на ходу» є також каші АХА в сашетах – особливо тонкі і ніжні вівсяні пластівці з додаванням фруктів, ягід, насіння льону, висівок або інших смачних добавок. Каші АХА в сашетах є джерелом вуглеводів, клітковини, білка і містять цілий ряд вітамінів і мінералів, необхідних організму. Ну а найголовніше – їх дуже зручно брати з собою: 40-грамова упаковка практично невагома. Кілька таких сашетів в рюкзаку забезпечить ситні, смачні, а головне різноманітні перекушування практично «на ходу».

Кожен день – особливий

У відпустці особливо хочеться різноманітності: побачити всі визначні пам'ятки, покататися на всіх атракціонах, відвідати найкрасивіші куточки нових місць. Кожен день розписаний по хвилинах, а часу на їжу практично не залишається. Задовольнятися фастфудом не хочеться. Але як бути? Смачна різноманітність може бути не тільки в мішленівських ресторанах, але і в вашій кишені. Зручні, компактні сашети каш АХА з яскравим і красивим дизайном легко взяти з собою, а їх вміст так само легко перетворити на смачний сніданок або перекус. Різноманітність смаків приємно дивує і додає вражень насиченому відпочинку. В асортименті представлені каші з вершками; ягідні – з полуницею, чорницею, журавлиною; фруктові – зі смаками яблука і кориці, кураги, цитруса і тропічних фруктів; несолодкі злакові – вівсянка, гречка, вівсянка з насінням льону або висівками.
перекуси у дорозі

Подбайте про дрібниці

Щоб відпустка стала дійсно незабутньою, повниою вражень і прекрасних спогадів, заздалегідь подбайте про важливі дрібниці – потім вони допоможуть не відволікатися на щоденні турботи і насолоджуватися відпочинком. Щоб допомогти вам, ми підготували простий чек-лист, з яким ви зможете перевірити себе перед виїздом.

1) Термокружка. Приготувати затишний гарячий напій ввечері в дорозі або готелі, принести в номер гаряче молоко для приготування каші або зберегти холодним перекус з йогуртом – термокружка в дорозі допоможе з будь-яким з цих завдань.

2) Власний прибор (вилка, ложка – вибирайте на свій смак). Завзяті мандрівники можуть обзавестися навіть власним зручним дорожнім комплектом. З ним не доведеться ламати голову над питанням – чим їсти, якщо голод застав в дорозі.

3) Серветки. На природі, в центрі міста, в готелі або бунгало біля моря – акуратність ніхто не відміняв. Запасіться пачкою сухих і пачкою вологих серветок, і будете готові до всього.

4) Кишеньковий кип'ятильник. На відміну від «класичних» бабусиних приладів, сучасні кип'ятильники – красиві і технологічні бездротові гаджети. Вони займають зовсім мало місця, але здатні виручити в самих непередбачуваних обставинах.

5) Сумка-органайзер. У таку поміститься все вищеперелічене, кілька сашетів АХА і, наприклад, пакетик з доповненнями до улюбленої каші – сухофруктами або горіхами. І навіть місце для GoPro залишиться;)

Літо – пора яскравих вражень і смачних відчуттів. І нехай з нашими лайфхаками і порадами ваше літо буде саме таким)

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас