Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Як виховати в дитині любов до природи

Мої батьки завжди вчили мене любити і поважати природу, дбати про довкілля. Навіть зараз, йдучи по місту, у мене не піднімається рука викинути фантик на асфальт або клумбу. Але, на жаль, таких людей залишилося не так багато. А потім ми скаржимося на брудні вулиці, купи сміття в лісах, куди ми виїжджаємо на шашлики, і т.д. Так давайте ж подбаємо про те, щоб наступне покоління дбайливіше відносилося до навколишнього середовища, виховуючи любов і повагу до природи у своїх діток.

Фото, які обов´язково повинні бути у вашому весільному альбомі

Висяча весільна сукня

Перш, ніж наречена її одягне, сфотографуйте її весільну сукню, яка красиво висить на тремпелі. На цьому фото може бути і наречена, яка заглядається на своє вбрання.

Як користуватися косметикою під час вагітності

Вагітність - не привід виглядати погано. Навпаки, ви повинні показати себе світу у всій красі. Однак під час вагітності варто дуже уважно ставитися до вибору косметики, і наші поради допоможуть вам зробити правильний вибір на користь своєї краси.

Діатез у немовлят: що робити?

Як відомо діатез - це алергічний дерматит, який найбільш часто турбує малюків і особливо болісно протікає у немовлят до року. Складність лікування даітезу у немовлят пов'язана з тим, що їм не можна приймати будь-яких серйозних препаратів.

Правильний догляд за шкірою обличчя влітку

Чомусь прийнято вважати що влітку шкіра менш схильна до впливу шкідливих факторів і тому вона не вимагає особливого догляду, як, наприклад, взимку. У спекотні літні дні шкіра ще сильніше потіє, а плюс ще і постійний пил - в одну мить пори забиваються, і ваша шкіра втрачає привабливий зовнішній вигляд.

Збираємо малюка в дитячий садок

Вашому малюкові вже виповнилося 3 роки, і ви думаєте про дитячий садок? Що ж, ви вибрали вдалий час, оскільки більшість дитячих садків проводять набори два рази на рік - навесні і восени. Це можна легко пояснити тим, що дитині потрібно близько місяця-двох на адаптацію до нового місця, а влітку і взимку вона проходить значно складніше.

Як вибрати правильний колір штор

Сучасні магазини пропонують нам величезний вибір штор самих різних моделей, кольорів і фактур. З одного боку, це добре, адже в цьому розмаїтті кожен зможе знайти собі штори, які ідеально впишуться в інтер'єр кімнати. З іншого ж боку, якщо з моделлю штор визначитися нескладно, то вибір їх кольору і малюнку стає справжньою проблемою. Наші поради допоможуть вам не розгубитися у величезному виборі штор і вибрати саме ті, які ідеально підкреслять інтер'єр і привнесуть до нього родзинку.

Як правильно доглядати за постільною білизною

Як правило, хороший і якісний комплект постільної білизни коштує недешево. Тому постільна білизна - не та покупка, яку ми готові здійснювати часто. Вибираючи чергову постіль, ми хочемо, щоб вона прослужила якомога довше. Саме тому так важливо доглядати за домашнім текстилем правильно. Ми розповімо вам, як доглядати за постільною білизною, щоб вона якомога довше протрималася у вашому будинку і радувала око.

Батьківство – ще одна сходинка до зміцнення почуттів між чоловіком та дружиною!

В кожному подружжі, яке набуває нового статусу – стає батьками, відносини, звісно, змінюються. Хтось стверджує, що в кращу сторону, хтось – навпаки. Але, у всякому разі, те, що маленький згорточок, який мирно посапує в ліжечку (а час від часу голосно кричить =) однозначно вносить суттєві корективи у звичне життя своїх батьків, стає його новим центром і змістом – це факт!

Все, що цікаво знати про пасту для шугарінга

Зараз в Інтернеті можна знайти купу інформації про процедуру шугарингу, який став настільки популярним кілька років тому. У шугаринга є маса переваг у порівнянні зі старою-доброю восковою епіляцією: менше болю, менше запалення, менше навичок для проведення цієї процедури. І основні переваги полягають саме в складі і властивостях пасти для шугарінга, про які ми розповімо вам у цій статті.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас