Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Топ 5 помилок батьків на пляжному відпочинку з дитиною

Наскільки прекрасний літній відпочинок! Всі ми сподіваємося куди-небудь поїхати відпочити, бажано на березі моря, і оздоровитися. Такий відпочинок, безсумнівно, принесе масу незабутніх емоцій і величезну користь не тільки дорослій людині, але і дитині.

Які прикраси підійдуть під вашу зовнішність

Як правило, ми вибираємо прикраси тільки виходячи зі свого смаку. Мало хто з нас замислюється про те, що прикраси також повинні підходити під тон шкіри і форму обличчя. Ми розповімо вам, як вибрати правильні прикраси, які найкращим чином підкреслять вашу красу.

Білі зуби - запорука шикарної посмішки

Літо - час відпочинку. Всі ми хочемо кудись поїхати і добре відпочити, щоб спогади від відпустки залишилися надовго і, звичайно, можна було б потім перед друзями хвалитися фотографіями з сонячного місця десь на березі моря.

Вибираємо сумочку під свій тип фігури

Як правило, вибираючи сумочку, ми звертаємо увагу на її дизайн і купуємо ту, яка сподобалася. Однак, щоб не виглядати з красивою сумочкою незграбно, при виборі її необхідно враховувати ще й свій тип фігури, так як не кожна сумочка підійде будь-якій дівчині. Наші поради допоможуть вам визначитися з вибором і купити сумочку, яка буде виглядати на вас ідеально.

Іграшки і стать дитини: чи дійсно це має значення?

Зайшовши в будинок, де живе малюк і заглянувши тільки в його кімнату, ви відразу зможете визначити, чи живе там хлопчик, чи дівчинка. Машинки, поїзди і літачки відразу видають хлопчика, тоді як кімната, наповнена красивими ляльками і м'якими іграшками говорить про маленьку принцесу. Як не дивно, але зараз іграшки точно також орієнтовані на стать дитини, як і одяг. Через це батьки можуть відчувати дискомфорт, коли хлопчик вибирає ляльку замість машинки, а дівчинка - навпаки. Насправді все це не має ніякого значення, адже ваша дитина ще не знає про гендерні стереотипи, що склалися в сучасному суспільстві.

Яким має бути дитяче взуття для кожної з пір року

Ви - мама. А це означає, що ви як ніхто повинні піклуватися про свою дитину: годувати, поїти, одягати і взувати. Як тільки дитина починає ходити, відразу постає питання про вибір взуття. Адже кожна мама прагне купити своєму чаду красиву, зручну і якісну обувку.

Що краще для весілля: банкет чи фуршет?

Весілля - це радісна, довгоочікувана подія для всіх: як для молодят, так і для їхніх родичів і близьких. Дуже хочеться, щоб цей день був воістину святковим, радісним, ніжно-романтичним і самим незабутнім!

Викладання дитини на живіт: навіщо і як це потрібно робити

Викладання дитини на животик – це процедура, яку необхідно проводити з самого народження дитини. Так як ваш малюк постійно спить на спині, під час неспання його потрібно періодично укладати на животик – це сприятиме його фізичному і розумовому розвитку, і стане прекрасною профілактикою синдрому раптової дитячої смерті (СРДС). Було відмічено, що викладання дитини на живіт на 50% скорочує ризик СРДС.

Розвиток дитини по тижнях: третій тиждень

Попередні два тижні ваш малюк проводив більшість свого часу уві сні. Але тепер ви можете помітити, що він стає більш уважним і з кожним днем все менше спить. До цього часу ви вже змінили близько 200 підгузників, і тепер ви – професіонал! Можливо, вас навіть затягує в свого роду рутину.

Простий і швидкий педикюр в домашніх умовах

Сучасний темп життя часто не залишає нам часу на себе. Часто так трапляється, що збираючись на роботу або погуляти, у нас просто не вистачає часу на все приготування: вишукану прічеку, ошатний макіяж, стильний манікюр... а що вже говорити про педикюр? Саме через неготовність наших ніжок з’явитися на публіці ми часто відкладаємо свої літні сандалі і красиві босоніжки, і взуваємо що-небудь закрите. Проте хороший педикюр, як з салону, в домашніх умовах - це реально. І він не займе у вас більше п'яти хвилин.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас