Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Самый Dетский витамин

Почему некоторые дети болеют простудными заболеваниями чаще других? Благодаря чему одним малышам учеба дается легче, а для других превращается в настоящее испытание силы воли? Ответов на эти актуальные для многих родителей вопросы найдется тысяча. И у каждого специалиста – будь то психолог или терапевт, отыщется свой рецепт. А, может, все намного проще?

Державна допомога по вагітності та пологах у 2013 році

Вагітність - це маленький період в житті, найчарівніший час у житті кожної жінки. Це хвилюючий період очікування найдорожчого в житті - власної дитини, такої улюбленої і довгоочікуваної. Будь-яка вагітна жінка ознайомлена з таким поняттям, як «декретна відпустка». Всі знають, що це - відпустка, у яку йде жінка під час вагітності і після пологів.

Як правильно лікувати нежить у дітей

Нежить (риніт) - це синдром запалення слизової оболонки носа. Запалення може бути викликане різними мікробами і вірусами. Розвитку риніту сприяє переохолодження, загазованість повітря, сухість повітря, наявність пилу в квартирі. Найчастіше нежить виступає частим симптомом інших захворювань: грипу, кору, ГРВІ.

Бабуся Метелиця (Брати Грімм)

В однієї вдови було дві дочки: рідна донька та падчерка. Рідна донька була лінива і вибаглива, а падчерка - хороша і старанна. Але мачуха не любила падчерку і змушувала її робити всю важку роботу.

Новий рік 2013: Як прикрасити будинок своїми руками

Зустрічаючи Новий рік, ми дбаємо про те, щоб свято проникло у всі куточки як нашої душі, так і нашої оселі. Прикрасити весь будинок, та так, щоб і гостей здивувати, і себе порадувати допоможуть декілька наших порад.

Що приготувати на Новий рік 2013

Відносно недавно з'явилася традиція готувати страви, відповідні покровителю року прийдешнього, і ще не встигла міцно закріпитися в країнах Європи. Проблема полягає в тому, що доводиться об'єднувати звичну європейську кухню зі східною філософією, підбирати продукти та методики їх кулінарної обробки, узгоджуючи з елементами, які відповідають тій чи іншій тварині.

Чи варто давати дітям кишенькові гроші

Наші діти, на жаль, не здогадуються, яким шляхом заробляються гроші і куди вони йдуть. Настане день, коли ваша дитина підросте і піде на роботу. Вам здасться тоді, що дитина ще не настільки доросла для того, щоб заробляти гроші. А ось з іншого боку вам буде легше, що син чи донька самі вправі заробляти собі на життя. Адже батьки теж втомлюються від постійних вимог купити щось з одягу, косметики, інших дрібничок.

Нестандартні ідеї для викупу нареченої

Весілля - це завжди радісна подія. І справді, навіщо сумувати в день, коли два люблячих серця вирішили об'єднати свої життя назавжди узами шлюбу? У кожній країні, у кожної національності є свої традиції святкування акту одруження, і ми, звичайно, не виняток. Більшість слов'янських звичаїв прийшли до нас з покон віків, передаючись із покоління в покоління, і несуть в собі не просто розважальний характер, але і покликані перевірити майбутнього главу сім'ї на «міцність». Мова йде саме про традиції викупу нареченої.

Морозко (російська народна казка)

У мачухи була падчерка та рідна донька; рідна що не зробить, за все її гладять по голівці да примовляють: "Розумниця!" А падчерка як ні догоджає - нічим не догодить, все не так, все погано; а треба правду сказати, дівчинка була золото, в хороших руках вона б як сир у маслі купалася, а у мачухи кажного дня сльозами вмивалася. Що робити? Вітер хоч пошумить, та затихне, а стара баба розходиться - не скоро вгамується, все буде придумувати та зуби чухати. І придумала мачуха падчерку з двору зігнати:

Новорічні свята очима дитини

Новий рік - улюблене свято усіх поколінь: найяскравіше, найгаласливіше, найчарівніше! Найбільш яскраві враження від свята, звичайно ж, отримують наші діти. Немає нічого прекраснішого, ніж дитяче сприйняття чарівництва новорічної ночі: прихід Діда Мороза, подарунки, що з'являються під ялинкою, казкові персонажі на дитячому ранку, море солодощів і сюрпризів...

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас