Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Вибираємо ім´я дитині за знаком Зодіаку: повітряні знаки

У тебе народився малюк! Як ти його назвеш? Напевно в голові у тебе крутяться багато варіантів, але ти ніяк не можеш підібрати найкращий... Не проблема! Ми допоможемо підібрати ім'я для твого чада, виходячи їх його знаку Зодіаку. Сьогодні говоримо про повітряні знаки.

Рецепти смачних страв для годуючої мами

Вівсяні пластівці

2-3 ст. ложки вівсяних пластівців
1 ст. ложка родзинок
1 середнє яблуко
2-3 кураги
1/2 склянки кип'яченого молока
1/2 ч. ложки меду

Короткозорість у школяра: причини, лікування, профілактика

Проблеми із зором стоять на першому місці у школярів. Велика кількість учнів після кількох років, проведених у школі, починає погано бачити. І особливо поширене таке захворювання, як короткозорість.

Весільні прикмети

Осінь - улюблена пора молодят. Навіть споконвіку вважалося, що весілля краще грати восени. Тоді керувалися тим, що врожай вже зібрано, поля прибрані, всі справи зроблені, тепер можна і погуляти. Весільна канітель завжди пов'язана з цілим рядом звичаїв і прикмет. Сьогодні вже мало хто вірить у народні прикмети. А навіть якщо хтось і вірить, то швидше вибірково – тільки в хороші чи тільки в ті, які хочеться вірити. Але коли справа доходить до весілля, тут як вважає більшість, краще перестрахуватися.

Як довго годувати грудьми?

Існує багато різних думок про те, як довго потрібно годувати дитину. Одні вважають, що чим довше - тим краще, інші матусі хочуть швидше відлучити дитину від грудей для збереження їхньої форми або для швидкого виходу на роботу. А багато жінок годують свою дитину лише до трьох місяців і зовсім не тому що не хочуть довше, а тому що просто не вміють годувати правильно. Отже, як же довго варто годувати малюка материнським молоком?

Етикет для найменших

Щоб ваш малюк знав правила хорошого тону, ви з самого раннього віку повинні навчати його ввічливості. Етикет для дітей йде нарівні з правилами хорошого тону самих батьків. Якщо ви будете показувати малюку приклад ввічливості, він просто буде дивитися на вас і вчитися!

Вибираємо ім´я дитині за знаком Зодіаку: водні знаки

Існує дуже багато способів вибору імені: за сезонлом народження, по батькові, можна навіть класично - за церковним календарем. Але ми пропонуємо звернути увагу на знаки Зодіаку твого малюка і відштовхуватися від цього. Сьогодні говоримо про водні знаки.

Брашинг обличчя допоможе повернути молодість

Кожна дівчина хоче, щоб її шкіра завжди була пружною, чистою, ніжною і гладкою. Але зберегти стан шкіри обличчя на належному рівні досить важко. Несприятлива екологічна обстановка, забруднена атмосфера, сонячне випромінювання, міський осередок, гормональні порушення, постійні стреси, вік - усі ці фактори постійно ставлять перепони на шляху до краси. Однак, не слід опускати руки. Існує маса процедур, здатних повернути шкірі свіжість, красу і молодість. Однією з найпопулярніших і простих процедур є брашинг обличчя.

Як виховувати дітей від різних шлюбів?

Чи мож­ли­ва справ­ж­ня друж­ба між зве­де­ни­ми бра­та­ми і сест­ра­ми? Во­на виникає тільки в то­му ви­пад­ку, як­що діти ба­га­то ча­су про­во­дять ра­зом. Чим більше подій та осо­бис­тих історій об'єднує їх, чим мен­ша різниця у віці, тим більш братські, довірчі відносини вста­нов­лю­ють­ся між ни­ми.

Кілька порад з чищення матраців в домашніх умовах

Ми зазвичай не замислюємося про плями на матраці, поки не стає занадто пізно. Тільки з придбанням нового ліжка або при перестановці старого Ви помічаєте, що матрац має непривабливі плями. Не варто чекати, коли настане цей день.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас