Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Вибираємо ім´я дитині за знаком Зодіаку: водні знаки

Існує дуже багато способів вибору імені: за сезонлом народження, по батькові, можна навіть класично - за церковним календарем. Але ми пропонуємо звернути увагу на знаки Зодіаку твого малюка і відштовхуватися від цього. Сьогодні говоримо про водні знаки.

Брашинг обличчя допоможе повернути молодість

Кожна дівчина хоче, щоб її шкіра завжди була пружною, чистою, ніжною і гладкою. Але зберегти стан шкіри обличчя на належному рівні досить важко. Несприятлива екологічна обстановка, забруднена атмосфера, сонячне випромінювання, міський осередок, гормональні порушення, постійні стреси, вік - усі ці фактори постійно ставлять перепони на шляху до краси. Однак, не слід опускати руки. Існує маса процедур, здатних повернути шкірі свіжість, красу і молодість. Однією з найпопулярніших і простих процедур є брашинг обличчя.

Як виховувати дітей від різних шлюбів?

Чи мож­ли­ва справ­ж­ня друж­ба між зве­де­ни­ми бра­та­ми і сест­ра­ми? Во­на виникає тільки в то­му ви­пад­ку, як­що діти ба­га­то ча­су про­во­дять ра­зом. Чим більше подій та осо­бис­тих історій об'єднує їх, чим мен­ша різниця у віці, тим більш братські, довірчі відносини вста­нов­лю­ють­ся між ни­ми.

Кілька порад з чищення матраців в домашніх умовах

Ми зазвичай не замислюємося про плями на матраці, поки не стає занадто пізно. Тільки з придбанням нового ліжка або при перестановці старого Ви помічаєте, що матрац має непривабливі плями. Не варто чекати, коли настане цей день.

Сім´я від А до Я Як покласти дитину спати?

Поради як покласти дитину спати, чому дитина не спить. Массаж дитини, наскількі він важливий? Від чього залежить розвиток дитини? Важливі поради для батьків. Та інші відповіді на запитання стосовно розвитку дитини.

Домашнє навчання - реальна альтернатива школі?

Домашнє навчання ніяк не можна назвати сучасним винаходом. Власне, з нього все і починалося, і тільки потім з'явилися школи. Спочатку для хлопчиків, потім і для дівчаток. Ну, а двадцяте століття принесло справжню революцію в цьому питанні, зробивши школи саме такими, якими ми звикли їх бачити - публічними і відкритими для дітей усіх соціальних становищ і статі. Домашня освіта стала вибором дітей, які страждають від серйозних захворювань.

"Чарівні слова". Як виховати ввічливу дитину

Ввічливість - одна з найважливіших якостей культурної людини. Не маючи навичок ввічливого спілкування, важко справити хороше враження на оточуючих. Тому батьки намагаються прищепити дитині ввічливість з ранніх років. Деякі діти легко засвоюють ці норми, а деяким це дається важко. Чому так відбувається і як виховати дитину ввічливою людиною?

Як вибрати ортопедичний матрац

Матрац ортопедичний є засобом пасивної терапії і призначений для профілактики і лікування викривлень хребта та остеохондрозу, для зняття надлишкового тонусу і втоми м'язів, а також як засіб запобігання пролежнів і набряків у лежачих хворих.

Сім´я від А до Я: Перед плануванням дитини

Багатьох людей які тільки збираються стати батьками, турбують такі питання: Чи справді необхідно проходити медичне обстеження під час планування дитини? Чи може це зайва перестраховка? На ці питання Ви отримаєте відповіді в цьому сюжеті.

Які продукти включити в своє меню восени

На дворі осінь, скоро почнеться сезон масових простудних захворювань, і тому пора починати піклуватися про свій імунітет. За допомогою осінньої дієти, при нагоді, можна навіть спробувати подолати застуду.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас