Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Як впоратися з набряками при вагітності

Близько 80% жінок в різні періоди вагітності стикаються з такою проблемою, як набряки. Як визначити, чи є це нормою або ж свідчить про таке захворювання, як гестоз, а також про те, як боротися з набряками під час вагітності?

Материнская забота: нежность прежде всего!

Выбирая товары для ребенка, в первую очередь мы стараемся найти действительно качественный, и, главное, натуральнный, продукт. Каждая мама в этом вопросе проявляет особую щепетильность, стараясь окружить малыша нежностью и заботой с его первых дней появления в семье. Чтобы понять, какую ежедневную работу проделывают мамочки, достаточно понаблюдать за животными, а именно за пандами.

Чим небезпечний спільний сон батьків та дитини

Про шкоду спільного сну для дитини говорять майже всі психологи. І які тільки жахи не розповідають нам: і сексуально дитина не дозріє, і самостійною не буде, і навіть про ризик інцесту натякають. А сім'я і зовсім може зруйнуватися, адже, коли дитина в ліжку, з сексом у батьків великі проблеми. Давай розберемося, чим же насправді небезпечний спільний сон.

Що їсти, щоб народити здорову дитину

Чи замислювалася ти, чому харчування жінки таке важливе для народження здорового малюка? А чи правильно ти харчуєшся? І як твоє меню може вплинути на здоров'я твоїх майбутніх спадкоємців? Відповіді на ці питання пошукаємо в статті далі.

Стилі подружжя - обери свій

Протягом перших двох років спільного життя відбувається формування подружнього стилю пари. Подружній стиль - це спосіб організації життя подружньої пари, то яким чином в ній розподілені ролі і обов'язки. Головне завдання пари протягом цього періоду полягає в тому, щоб встановити прийнятний для обох стиль спільного проживання, а також досягти взаємно комфортного рівня близькості.

Як подорожувати з друзями і не посваритися

Подорож або відпочинок з друзями можуть бути прекрасним проведенням часу. А можуть покласти край дружбі. Як спланувати і здійснити відпочинок так, щоб всі отримали задоволення і ніхто не робив цього за свій рахунок?

Помогите спасти жизнь Софии Харчик

СОФИЯ ХАРЧИК, дочь Сергея и Марины Харчик, больна раком – примитивная нейроэктодермальная опухоль головного мозга (ПНЭТ). Ребенок и родители сейчас находятся в США. Цена жизни – 100 000 долларов США.

Скільки дитина може перебувати у воді

Багато сімей влітку вибираються на морське узбережжя у відпустку або просто проводять вихідні біля річки або на озері. І тут батькам варто бути особливо уважними зі своїми дітьми. Як правило, діти дуже люблять воду і якщо їм дати волю, то вони будуть плескатися в ній, поки остаточно не замерзнуть.

Чим дитяча зубна паста відрізняється від дорослої?

Малюки ростуть дуже швидко, і приходить час, коли і їм необхідно вибирати зубну пасту. Як визначиться в такому достатку дитячих зубних паст на сьогоднішній день? І чим дитяча зубна паста відрізняється від дорослої?

6 правил купання в морі

Всі ми любимо море і пляж, проте слід пам'ятати, що різка зміна клімату з наших звичайних умов у спекотне сонце і тривалий вплив самої морської води на організм можуть негативно позначитися на нашому здоров'ї.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас