Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як назвати дитину

У давні часи вважалося, що обрати ім’я дитині – обрати їй долю. Значенням імен приділяли багато уваги. Сьогодні кожна сімейна пара, вирішуючи, як назвати дитину, опиняється перед складним вибором: незвичайні імена чи звичні, довгі імена, короткі імена, імена українського чи зарубіжного походження, рідкісні імена чи популярні… Яке ім’я підійде Вашій дитині? Ми постійно поповнюємо розділ «Як назвати дитину» новими матеріалами і сподіваємося хоч трохи допомогти у цьому нелегкому виборі.

Вибрати ім'я: чи називати дитину в честь когось?

Раніше досить часто дітей називали в честь бабусі чи дідуся. Сотні років члени однієї родини носили одні й ті ж самі імена. Тільки приблизно в середині 20 століття ця традиція почала потроху забуватися і в моду ввійшли сучасні імена.

Імена для дітей, як назвати дитину в 2012 році

Як правильно назвати дитину - таке питання задають собі батьки ще до народження дитини. Вибір імені дитини може залежати від різних традицій. Народження дитини – відповідальний крок, і тепер необхідно подумати, як назвати її. Ще з раннього дитинства і протягом усього свого життя жодне інше слово ми не чуємо так часто, як своє ім'я.

Як назвати дитину, вибираємо ім´я дитині

Коли на світ з'являється нова маленька людинка, неминуче виникає питання: яке ім'я дати дитині? Яке з імен буде найбільш підходящим? Якщо і перед Вами постала проблема вибору імені для своєї дитини, то перш за все пам'ятайте - рішення тут приймати тільки Вам. Інша справа, що підходити до цього питання потрібно акуратно, оскільки невдало вибране ІМ'Я може стати причиною важкої психологічної травми.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас