Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як назвати дитину

У давні часи вважалося, що обрати ім’я дитині – обрати їй долю. Значенням імен приділяли багато уваги. Сьогодні кожна сімейна пара, вирішуючи, як назвати дитину, опиняється перед складним вибором: незвичайні імена чи звичні, довгі імена, короткі імена, імена українського чи зарубіжного походження, рідкісні імена чи популярні… Яке ім’я підійде Вашій дитині? Ми постійно поповнюємо розділ «Як назвати дитину» новими матеріалами і сподіваємося хоч трохи допомогти у цьому нелегкому виборі.

Обираємо ім’я для малюка, яке пасуватиме до його по-батькові

Вибір імені для дитини – надзвичайно відповідальна і хвилююча місія. Усі батьки щиро хочуть, аби обране наймення було красивим, оригінальним і принесло дитині удачу, адже кожне ім’я має своє значення і наділяє того, хто його носить, певними рисами характеру. Але не про це ми поведемо мову нижче, говоритимемо про те, як вдало підібрати ім’я для дитини, аби воно було співзвучним із по-батькові малюка. Насправді, це дуже важливий нюанс, який батьки часто опускають, обираючи «ідеальне» наймення для своїх чад (от і підростають потім Ізабелли Степанівни). Ми мусимо рахуватися із по-батькові, адже в українців прийнято використовувати його при зверненні до людини.

Незвичайні та рідкісні дитячі імена

Всі батьки бажають своєму чаду щасливого і легкого життя. Помічено, що ім'я впливає на долю людини, на її якості, характер. Ім'я - це те, що є у кожної людини, воно дано нам батьками. Багато хто вважає, що ім'я допомагає дитині розвинути в собі певні якості. Іноді навіть характеристика імені збігається з долею його власника.

Хрестильне ім´я та забобони

Хрещення в наші дні не є чимось незвичайним, але залишається оповите безліччю забобонів. Одним з таких моментів є ім'я, що дається дитині при хрещенні.

Як вибрати імена близнюкам

Деякі батьки не замислюються про вибір імен для малюків, поки близнюки знаходяться в утробі матері: «Ось коли вони з'являться на світ, тоді і назвемо». Але хочеться нагадати про те, що життя ваших малюків вже почалося: ваш животик росте, ви часто прислухаєтеся до своїх відчуттів, бажань.

Вибираємо ім´я малюку за знаком Зодіаку: вогняні знаки

У народі кажуть, що як ти човен назвеш, так він і попливе. Є багато факторів, які впливають на характер людини ще при самому народженні. Один з них - це ім'я, яке дали дитині тато з мамою. Давай спробуємо підібрати правильне ім'я малюку, виходячи з його знаку Зодіаку.

Вибираємо ім´я малюку за знаком Зодіаку: земні знаки

Зазвичай до вибору імені для дитини батьки підходять дуже педантично і ретельно, довго сперечаються, радяться, часто в цей процес можуть втрутитися й інші члени сім'ї... І це правильно! Адже ім'я для людини - це назавжди. Радимо тобі прислухатися і до того, що говорять зірки. Сьогодні вибираємо ім'я для земних знаків.

Вибираємо ім´я дитині за знаком Зодіаку: повітряні знаки

У тебе народився малюк! Як ти його назвеш? Напевно в голові у тебе крутяться багато варіантів, але ти ніяк не можеш підібрати найкращий... Не проблема! Ми допоможемо підібрати ім'я для твого чада, виходячи їх його знаку Зодіаку. Сьогодні говоримо про повітряні знаки.

Вибираємо ім´я дитині за знаком Зодіаку: водні знаки

Існує дуже багато способів вибору імені: за сезонлом народження, по батькові, можна навіть класично - за церковним календарем. Але ми пропонуємо звернути увагу на знаки Зодіаку твого малюка і відштовхуватися від цього. Сьогодні говоримо про водні знаки.

Як вибрати дитині хороше ім’я

Ура! У вашій родині скоро з´явиться маленька дитина. Це щастя і величезна кількість проблем одночасно. Це турботи, переживання і безмірна радість - і все в один момент... Ймовірно, першим питанням, над яким майбутнім батькам необхідно подумати, є питання про те, як назвати дитину в 2012 році.

Як назвати дитину: 10 корисних порад

Як назвати дитину - це питання хвилює батьків ще до її народження. Вибір імені для дитини - справа дуже відповідальна. Нею у великій мірі визначається доля народженої людини. Багато в чому від батьків залежить, щоб вона була щасливою. На вибір імені дитини впливають і традиції родини, і модні віяння, національні, і релігійні погляди, і навіть політичні погляди батьків.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас