Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Їжа: корисно та смачно

Правильне харчування дуже важливе для розвитку дитини. Ми не тільки допоможемо вам корисно і дуже смачно годувати свою дитину, але і вам обіцяємо багато цікавого і корисного. Поради зі здорового харчування, плюси і мінуси дієт, з годування дитини і введення прикорму, приготуванню їжі з дитиною - все це ви знайдете розділі "Їжа: корисно та смачно"

Секрети ідеальної випічки

Випічка – тонка справа. Щоби все вдалося на славу, потрібно враховувати багато важливих нюансів. А ще, досвідчені кулінари мають свої особливі секрети вдалої випічки, маленькі підказочки, на шляху до ідеального результату. Тож ми зібрали деякі з них та вирішили поділитися з вами. Читайте і застосовуйте!

Полуниця для стрункої фігури

Ось і настав довгожданий для багатьох сезон полуниці! Ми любимо цю запашну ягоду за її неповторний смак, а ще – полуницю легко поєднувати з іншими продуктами, з неї можна приготувати безліч кулінарних шедеврів. А основне, мабуть, це корисні властивості королеви ягід – полуниці. Не даремно природа дарує нам врожай полуниці навесні, після довгої зими, коли наш організм виснажений авітамінозом.

Як приборкати напад апетиту?

Дієта – справа серйозна. Але буває так складно приборкати свій апетит, особливо на самому початку, коли організм звикає до нового способу харчування. Звідусіль підбадьорюють: от два-три тижні головне протриматися, а там на тістечка і смажену картоплю навіть дивитись не захочеш. Справді, навіть психологи постійно говорять про магічну цифру 21, начебто якщо протягом 21 дня здійснювати якусь дію щодня – вона за цей час стане звичкою. Те саме з харчуванням, за цей період здатні виробитись нові звички і уподобання в їжі. Але як протриматись ці дні… Адже буває спершу наче все ОК, а потім, десь через тиждень життя без цукерок та бутербродів, з’являється дивний стан, коли, здається, ні про що більше й думати не можеш, як про оті смаколики…

Які продукти нас старять?

Всі ми знаємо, що краса та молодість починаються з середини. Якими б дорогими та ефективними засобами для догляду за обличчям ви не користувалися, до яких радикальних методів косметології не вдавалися – все марно, якщо не змінити своє меню. У попередніх статтях ми вже говорили про продукти, які продовжують нашу молодість, сьогодні ж акцентуємо увагу на тих продуктах, про які варто навпаки забути, якщо ви хочете зберегти сяючий та свіжий вигляд, здоров’я і пружність своєї шкіри на довше.

Як покращити апетит малечі?

Для багатьох батьків нагодувати дитину – це справжня проблема. Кожного дня історія повторюється: істерики, сльози, вмовляння, а результат – кілька ложечок «за маму» і «за тата»… Чи це у всіх дітей наступає такий період, чи тут помилка батьків? Звісно, однозначної відповіді на таке запитання не вдасться знайти. Але ми спробуємо розібрати найтиповіші помилки, які зазвичай допускають мами й тати, провокуючи «поганий апетит» малечі.

Два «зелені» весняні рецепти

Весняна пора радує нас щедрими вітамінними дарунками: свіжа зелень – перший друг нашого здоров’я та краси. Ми підготували для вас пару цікавих рецептів смачних страв із весняними нотками. Насолоджуйтеся смаком та користю!

Важливість сніданку для дитячого організму

Часто батьки скаржаться, що їх малеча навідріз відмовляється снідати. Справді, ранок багатьох малюків складається зі «стягування» з ліжечка, одягання поспіхом, пробіжки в дитсадок чи школу… Тут справді не до сніданку, адже ні часу, ні настрою, ні апетиту. Та чи можна пропускати сніданок малюкам?

Чи корисні сухі сніданки?

Сухі сніданки сьогодні доволі популярні. Тут нічого дивного, адже така їжа зручна в приготуванні та смачна, швидко насичує, а асортимент так-званих «швидких сніданків» просто вражає різноманіттям – кожен зможе обрати варіант на свій смак. Дітлахи теж люблять таку їжу, тож багато матусь пропонують своїм чадам саме такі сніданки – швидко та зручно. До того ж виробник позиціонує свій товар як корисну їжу – збагачена вітамінами та мікроелементами, як ідеальний варіант на сніданок для тих, хто дбає про своє здоров’я. Чи так це насправді?

Всі на пікнік! Рецепти страв на грилі

Як же приємно проводити час на лоні природи: свіже повітря, душевна компанія і смачні страви, приготовані на вогні. Є в цьому якась особлива магія, що робить такі моменти незабутніми. Тож як тільки починає пригрівати сонечко, а травичка вже яскраво зеленіє – ми вибираємось на природу. Щоби зробити ваш відпочинок справді незабутнім, ми приготували для вас декілька простих рецептів смачних страв на грилі.

Яєчна дієта: 3 плани харчування для схуднення

Яєчна дієта набрала чимало популярності завдяки численним розповідям про те, як різні знаменитості швидко схудли, харчуючись переважно яйцями. Кажуть, з її допомогою можна скинути 5-10 кг за тиждень! Далі ми розповімо про те, що це за дієта, і про основні три її різновиди.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас