Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Їжа: корисно та смачно

Правильне харчування дуже важливе для розвитку дитини. Ми не тільки допоможемо вам корисно і дуже смачно годувати свою дитину, але і вам обіцяємо багато цікавого і корисного. Поради зі здорового харчування, плюси і мінуси дієт, з годування дитини і введення прикорму, приготуванню їжі з дитиною - все це ви знайдете розділі "Їжа: корисно та смачно"

Детокс: основні правила

Останнім часом слово «детокс» почало все частіше з’являтися на сторінках журналів, на упаковках харчових добавок і навіть в меню ресторанів, воно звучить із телевізійних програм. Цей термін прийшов із медицини: детоксикація – це очищення організму, процес виводу токсинів із його тканин, із застосуванням медичних процедур (в медицині застосовуються при лікуванні від алкоголізму, наркотичної залежності, або ж сильних отруєнь). Згодом цей термін («детокс» - скорочена форма від «детоксикація») був запозичений дієтологами, спеціалістами із здорового харчування – це поняття почало асоціюватися і вживатися поряд із поняттям «здоровий спосіб життя». Детоксикація - це процес, який сприяє очищенню і відновленню нашого організму.

Оригінальні рецепти холодників: актуально в літню спеку

Влітку наш звичний раціон суттєво змінюється – ми споживаємо більше свіжих овочів та фруктів, п’ємо більше рідини, хочеться легких, нежирних страв, а от звичні супи та борщі стають не такими актуальними. Що ж такого освіжаючого і легкого приготувати? – Спробуйте холодник! На його приготування потрібно зовсім небагато часу, а ще - ця страва малокалорійна і вітамінна.

Насолоджуйтесь з користю: топ 5 легких літніх салатів

Влітку нам хочеться максимально насолодитися всім різноманіттям сезонної смакоти: ягід, фруктів та овочів, зелені, як то кажуть «наїстися вітамінів на весь рік». Легкі салатики – страва №1 в спекотну пору, адже вони прості в приготуванні, корисні, тонізують та насичують без обтяження. До вашої уваги топ-5 таких літніх кулінарних ідей. Насолоджуйтесь смаком та користю!

Дієта для гарної засмаги

Багатьом з нас хочеться максимально скористатися літнім сонечком для того, аби позбутися блідості шкіри та здобути бронзову, рівну, стійку засмагу. Тут в нагоді стають косметичні засоби і процедури, але чи знаєте ви, що існує спеціальна дієта для таких цілей?

Спека… Готуємо освіжаючі напої

Влітку, коли нам інколи так бракує ковтка свіжості, на допомогу приходять тонізуючі, прохолоджуючі напої: смузі, компоти, настої трав, холодні чай та кава, коктейлі. Ми підібрали для вас кілька цікавих рецептів. Освіжайтесь та насолоджуйтесь!

Варення за правилами: збережіть на зиму пахощі та смак свіжих ягід

Здавалося б, приготувати варення – річ нехитра. Але і тут є свої правила. Коли їх дотримуватися, варення вийде особливо смачним і збережеться довго. Дотримуйтеся їх та насолоджуйтеся запашними ласощами круглий рік!

Полунична насолода: рецепти варення та джему із запашних ягід

Полуничне варення – ласощі, які полюбляють у багатьох сім’ях. Не пропустіть полуничного сезону, приготуйте джем та варення за нашими рецептами і смакуйте взимку на здоров’я!

Полуничні рецепти до літнього столу

Сезон полуниці відкрито, ви вже, мабуть, встигли насолодитися соковитими ягодами у свіжому вигляді і тепер хочеться чогось особливого. Спробуйте приготувати смачні десерти за нашими рецептами, вам сподобається!

Маринад для шашлику: 5 цікавих ідей

Існує багато способів замаринувати м'ясо для шашлика, деякі більше підходять для свинини, інші – для яловичини, ще інші – зроблять неперевершеним смак курячого шашлика. Ми зібрали для вас найбільш цікаві ідеї маринадів, які зроблять ваш шашлик м’яким, соковитим та духмяним. Спробуйте!

Збираємось на пікнік: як правильно обрати дрова для мангалу?

Сезон пікніків відкрито! Вдалому відпочинку сприяє сонячна погода та велика кількість вихідних. Отже, всі на відпочинок на свіжому повітрі! Ну і, звісно, без мангалу тут ніяк, адже хочеться приготувати соковитий шашличок, або запекти рибу, овочі, чи приготувати інші смачні страви. Звісно, ми потурбуємось про якісні продукти, запасемось цікавими рецептами. А чи думали ви про те, що вибір дров для мангалу – теж важливий етап на шляху до створення смачних страв на вогні? Про це й поговоримо далі…

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас