Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Їжа: корисно та смачно

Правильне харчування дуже важливе для розвитку дитини. Ми не тільки допоможемо вам корисно і дуже смачно годувати свою дитину, але і вам обіцяємо багато цікавого і корисного. Поради зі здорового харчування, плюси і мінуси дієт, з годування дитини і введення прикорму, приготуванню їжі з дитиною - все це ви знайдете розділі "Їжа: корисно та смачно"

Ідея до великоднього столу: желатинові яйця на десерт

Наближається велике, світле свято Воскресіння, яке шанують багато людей у всьому світі. Звісно, більшість з нас в ці святкові дні запросять у свій дім гостей, готуватимуть для них смачні частування. На столі, традиційно, буде паска, крашанки та інші великодні атрибути. Яйце, безперечно, є одним з головних символів Великодня, без якого важко собі уявити святковий стіл цього дня. В сьогоднішній статті пропонуємо вам ідею, як приготувати яйця не лише в якості закуски чи як елемент основної страви, а й у вигляді десерту. Отже готуйте солодкі желатинові яйця і пригощайте рідних смачною, незвичайною та корисною стравою!

Як їсти, щоби менше з´їдати?

Із настанням весни багато з нас вирішують, як то кажуть, "взятися за себе", відчувають бажання оновлюватись разом з природою. Найчастіше саме навесні записуємось у спортзал, сідаємо на дієту, вводимо розвантажувальні дні. Після зимових свят зі щедрими частуваннями нам складно перейти на звичайний режим харчування, бо дуже швидко звикаємо до жирної, важкої їжі, з яскравими, "приправленими" смаками. Як заставити себе з’їдати менше? Бо ж відомо, що найважче на початку, а коли організм вже звикає до менших порцій, ми починаємо швидше насичуватись, відповідно – менше з’їдаємо. Скористайтеся нашими порадами, і вам буде легше досягнути бажаної мети!

Великодній рецепт: паска на опарі

Передсвяткові приготування в розпалі. Саме час складати меню до великоднього столу, на якому паска по праву займатиме одне з центральних місць. В сьогоднішній статті пропонуємо вам рецепт смачної паски, замішеної на опарі. Така пасочка вийде дуже пухкою, повітряною, просто танутиме в роті. Отже, до справи!

Класна ідея для дитячого свята – напої, які змінюють колір!

Влаштовуючи дитяче свято у себе вдома, ви напевно захочете не тільки красиво прикрасити приміщення і смачно приготувати – дітвору потрібно ще й якось розважати! Тому, крім конкурсів та ігор, які ви підберете для свята, ми пропонуємо скористатися ще й цією оригінальною ідеєю напоїв, які змінюють колір. Впевнені, і винуватець торжества, і всі його маленькі гості будуть у захваті!

Як готувати на грилі: поради для початківців

Зовсім вже скоро буде досить тепло для всіляких пікніків, шашликів і гриль-вечірок. І якщо приготувати шашлики і всілякі ковбаски для всіх нас – не проблема, то впоратися з грилем зможе не кожен. Але це ще не привід відмовитися від смачного м'яса, риби, овочів і морепродуктів, приготовлених на свіжому повітрі за допомогою гриля. Домашній гриль безперечно вартий того, щоб його купити. Ну а ми поділимося з вами порадами для початківців – як правильно готувати на грилі.

Білкові дієти

Варто чи ні намагатись схуднути з допомогою білкових дієт?

Пісні вареники на різні смаки

Вареники – традиційна страва української кухні. Колись вареники готували лише з особливої нагоди, або у святкові дні. Сьогодні ж ця страва є дуже популярною в багатьох сім’ях і готується доволі часто, адже варенички смачні і ситні, а ще, - завжди різні, бо вибір начинок до них величезний!

Пісна піца – це смачно!

Трішки заглянувши в історію піци, ми виявили, що спочатку її готували саме пісною. Це трохи дивує, адже звичні асоціації, які викликає у нас слово «піца» - аромат плавленого сиру та, майже обов’язково, м’ясна начинка. Тому навряд чи той, хто вирішив дотримуватись посту, задумається над приготуванням піци в цей час. А даремно! Адже пісна піца – це дуже смачно і поживно. Спробуйте!

З якого віку дітям можна давати суші, і наскільки це безпечно?

Суші завоювали величезну популярність по всьому світу, і ми – не виняток. Ми із задоволенням ласуємо цим японським делікатесом в кафе, ресторанах і вдома, і, звичайно ж, хочемо поділитися ним з дітьми. Але враховуючи, що в більшості своїй суші готуються з сирої риби, знайомити дитину з цією стравою потрібно дуже обережно. Про те, з якого віку дітям можна давати суші, і як зробити це безпечно, ми розповімо вам далі.

Шоколадний пиріг до пісного столу

Рецепт пирога, який ми хочемо вам запропонувати, вигадали в Америці ще в 1930-ті роки, під час Великої депресії, коли такі продукти, як яйця, масло, молоко, були просто розкішшю. Не зважаючи на непрості часи, американські жінки знаходили вихід із ситуації, комбінуючи та створюючи рецепти смачних страв із мінімального набору продуктів, один з їхніх шедеврів - шоколадний пиріг. В час посту такий рецепт стає особливо актуальним. Спробуйте!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас