Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Їжа: корисно та смачно

Правильне харчування дуже важливе для розвитку дитини. Ми не тільки допоможемо вам корисно і дуже смачно годувати свою дитину, але і вам обіцяємо багато цікавого і корисного. Поради зі здорового харчування, плюси і мінуси дієт, з годування дитини і введення прикорму, приготуванню їжі з дитиною - все це ви знайдете розділі "Їжа: корисно та смачно"

Рецепти запіканок до Вашого столу

Запіканка – це швидко і смачно. Крім того, для господині відкривається простір для кулінарних фантазій, адже можна варіювати начинки, експериментувати зі спеціями, додавати власні ароматні нотки, готувати цікаві соуси.

Корисні продукти для школяра

Ми знаємо, що наше харчування має бути збалансованим, тобто включати продукти з оптимальним співвідношенням різних компонентів. Проте, існують спеціальні дієти, спрямовані на підтримання тієї чи іншої системи, органу. І зараз, коли у розпалі навчальний рік, саме час подумати про дієту для мозку школяра.

Ніжне овочеве пюре – ідеальний варіант для першого прикорму восени

Перший прикорм – відповідальна подія в житті малюка. Рекомендації лікарів стосовно цього важливого питання дещо різняться, проте, найпопулярнішим першим прикормом, по праву, є овочеве пюре. Тим паче зараз, в щедру осінню пору, коли плоди містять стільки вітамінів та інших корисних речовин. Не опустіть моменту!

Заморожуємо овочі на зиму

Щедра осіння пора дарує нам широке різноманіття овочів - скарбничку вітамінів, які підтримуватимуть наш організм протягом довгої зими. Щоби максимально скористатися дарунками благодатної пори, маємо, звісно, споживати більше свіжих плодів протягом сезону, а ще, спробуйте заморозити овочі!

І від токсикозу врятує, і анемію допоможе здолати… гарбуз!

Гарбуз – надзвичайно корисний продукт, заміну якому важко знайти. Він нормалізує кислотність шлунка, виводить з організму токсини і зменшує рівень шкідливого холестерину, нормалізує обмін речовин та кров’яний тиск. До речі, гарбуз допомагає вагітним перебороти токсикоз. Ну а за вмістом заліза він дійсно претендує на звання чемпіона. Отже, вагітні жінки обов’язково мають включити його до свого раціону, що особливо актуально зараз, восени, коли сезон гарбуза розпочато і його можна купувати та споживати без перестороги.

Смачна домашня консервація

Пора домашніх консервацій саме в розпалі. Пропонуємо Вашій увазі кілька смачних рецептів: домашня аджика по-вірменськи, салат з помідорів і солодкого перцю та консервований солодкий перець. Спробуйте, взимку матимете чудове доповнення до своїх страв.

Дієта від… депресії

Наскільки було б все просто, якби депресію лікували тільки дієтою. Але, нажаль, дана проблема настільки широка і багатогранна, що неможливо вирішити її, змінивши лише своє харчування. Хоча його значення важко переоцінити у питанні загального стану нашого здоров’я та самопочуття. Отже, які продукти можуть допомогти нам справитись з підступною депресією?

Класичний чи природний прикорм?

Повноцінне харчування малюка – запорука здорового розвитку його організму. І якщо в перші місяці те, які корисні речовини отримує крихітка і в якій кількості, залежить від якості маминого молока, то з введенням прикорму все стає трохи складніше. Тут вже потрібно звертати увагу на якість продуктів, які ви даєте своєму малюкові, а також на те, як його організм на них реагує.

5 продуктів, які допоможуть швидше скинути зайву вагу

Ви, напевно, вже тисячі разів чули про те, що немає швидкого способу скинути зайву вагу без шкоди для здоров'я. Але здорова їжа і правильно сплановане харчування допоможуть прискорити цей процес, стримуючи тягу до їжі і допомагаючи організму швидше спалювати калорії. І це вже не кажучи про такі приємні побічні ефекти правильного харчування, як здоров'я, прекрасне самопочуття і молодість всього організму. Щоб прискорити процес схуднення і відчувати себе чудово, борючись із зайвими кілограмами, ми рекомендуємо вам обов'язково включити в свій раціон наступні продукти.

Готуємо смачну і корисну дитячу піцу

Не секрет, що діти просто обожнюють піцу. Це частування може стати відмінним доповненням до святкового столу на будь-якому дитячому святі. Діти готові уплітати піцу за обидві щоки хоч три рази на день. Але всі ми знаємо, що піцу не назвеш корисною їжею, тим більше, якщо мова йде про дитяче харчування. Як же приготувати не тільки смачну, але і корисну піцу для своєї дитини та її маленьких гостів?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас