Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Їжа: корисно та смачно

Правильне харчування дуже важливе для розвитку дитини. Ми не тільки допоможемо вам корисно і дуже смачно годувати свою дитину, але і вам обіцяємо багато цікавого і корисного. Поради зі здорового харчування, плюси і мінуси дієт, з годування дитини і введення прикорму, приготуванню їжі з дитиною - все це ви знайдете розділі "Їжа: корисно та смачно"

Трохи про сухоїдіння

Готуючи себе до посту, напевно, ви не раз задавалися питанням: що таке сухоїдіння і чи варто його дотримуватися? Деякі церкви рекомендують своїм парафіянам сухоїдіння, однак, щоб воно пішло на користь, а не нашкодило вашому здоров'ю, до цього питання варто підходити дуже обережно.

6 способів зробити вашу вечерю ще більш здоровою

Якщо сніданок вважається найважливішим прийомом їжі і снідати можна чим завгодно, то з вечерею потрібно бути набагато обережнішим. Навіть якщо ви з'їдаєте щось солодке або жирне на сніданок, всі ці калорії ви встигнете витратити за день, вечеря ж не дає вам такої можливості. На вечерю неможна переїдати, але їсти занадто мало теж не рекомендується, адже тоді ви проведете всю ніч на порожній або напівпорожній шлунок, що також не дуже корисно. Тому останній прийом їжі за день повинен характеризуватися ідеальним здоровим балансом якості і кількості їжі.

Ранні овочі та фрукти: не поспішайте!

З настанням весни, ми з нетерпінням чекаємо появи першого урожаю ягід, фруктів та овочів на прилавках. Але часом, перед тим, як придбати продукти, за якими так скучили протягом зими, задумуємось: чи безпечно вживати їх? Адже не зовсім природно, коли вже в квітні-травні нам пропонують капусту чи огірки, отже вирощують їх в теплицях, застосовуючи добрива, а відповідно – вони містять значно більше нітратів, ніж овочі, які незабаром зростатимуть і дозріватимуть на відкритих грядках. Але ж чекати не хочеться, організм просто таки вимагає свіжих овочів, зелені.

Смак дитинства: трубочки з шоколадним кремом

Пропонуємо Вам рецепт смачних листкових трубочок з шоколадним кремом.

Кілька здорових причин пити каву

Каву дійсно можна назвати одним з найпопулярніших напоїв у світі. Ми цінуємо її за шикарний аромат і багатий смак, здатність підбадьорити і налаштувати на потрібний лад. Але крім цього кава володіє низкою інших переваг – корисних властивостей для нашого здоров'я, про які ми навіть не замислюємося. Далі ми розповімо вам про дійсно хороші причини пити каву і про її користь для нашого організму.

Рецепти смачних соусів до різних страв

Асортимент різних соусів та заправок, як екзотичних так і традиційних, сьогодні дуже широкий. В будь-якому супермаркеті не складно знайти готові соуси в баночці – зручно, без зайвої замороки. Але якщо Ви – не прихильник магазинних соусів і любите поекспериментувати на кухні, спробуйте приготувати якийсь із соусів за рецептами, що ми пропонуємо нижче, або пошукати ще більше смачних рецептів на cookery.com.ua - тут їх дійсно багато!

Збираємось на пікнік: рецепти телятини та риби на грилі

Ось і непомітно вже прийшов сезон пікніків. Як чудово провести час з близькими на свіжому повітрі, спілкуючись та куштуючи смачненьке! Що ж такого приготувати, аби і ситно, і смачно, і оригінально? Спробуйте запропоновані нами рецепти, Вам сподобається!

Сніданок школяра – з чого почати день

Правильно організувати сніданок, особливо якщо йдеться про дитину-школяра, – вміння дуже цінне і надзвичайно важливе. Адже сніданок – це не просто вранішній прийом їжі. Це своєрідний момент пробудження організму від сну, насичення його необхідними речовинами, забезпечення енергією та гарними емоціями, які знадобляться протягом усього дня. Тож від того, з чого почне день ваш школяр, залежить і його успішність, і його настрій, і, звісно, ваш спокій за здоров’я дитини.

До великоднього столу: рецепт домашньої ковбаси

Пасочка, крашанки, ковбаска… Без усіх цих атрибутів важко уявити собі великодній кошик.

Яблука зберігають свою користь практично круглий рік

Усі ми знаємо, що фрукти та овочі мають бути у нашому щоденному меню, адже вони є джерелом вітамінів, мікроелементів, клітковини, антиоксидантів (речовин, які здатні захищати клітини організму від хвороб, старіння). Це правило ми вже засвоїли. А яким фруктам слід надавати перевагу?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас