Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Їжа: корисно та смачно

Правильне харчування дуже важливе для розвитку дитини. Ми не тільки допоможемо вам корисно і дуже смачно годувати свою дитину, але і вам обіцяємо багато цікавого і корисного. Поради зі здорового харчування, плюси і мінуси дієт, з годування дитини і введення прикорму, приготуванню їжі з дитиною - все це ви знайдете розділі "Їжа: корисно та смачно"

Що їсти у Великий Піст 2013: календар харчування

У самий строгий піст потрібно виключити м'ясні продукти, а також в деякі дні і інші продукти тваринного походження. Рекомендовано утримуватися і від молочних продуктів (навіть від сухого молока), і від яєць. Звичайно ж, не можна вживати здобу і шоколад.

Рецепт сирного пирога з безе і вишнями

У наш час домашня випічка стає справжнім делікатесом. Мало того, що вона набагато смачніша за магазинську, корисніша в рази, так ще й дешевша. Звичайно, мінус тут залишається в тому, що на приготування домашніх десертів нам доводиться витрачати сили і енергію. Крім того, і фантазії не завжди вистачає на приготування різної випічки, тому пропоную вам ще один смачний рецептик пирога з пісочного печива, сиру, вишень і безе. Дуже смачно виходить!

Качка з яблуками в соєвому соусі

Навіть якщо ви - вправна господиня і вмієте готувати десятки смачних страв, впевнена, що і у вас час від часу виникає питання «Що б такого собі приготувати сьогодні?». Іноді просто все, що ми готуємо (стандартний набір домашніх страв, який є у кожної господині), нам порядком набридає і хочеться чогось нового і цікавого. Так що, пропоную вам відійти від класичних котлет і голубців, і порадувати сім'ю смачненькою качечкою з яблуками, запеченою в соєвому соусі.

10 цілющих напоїв від застуди

1. Теплий чай з медом і лимоном. Якщо ви застудилися, першим ділом приготуйте неміцний чорний або зелений чай, в який додайте 1 ч.л. меду і пару часточок лимона. Дуже важливо не додавати мед і лимон в окріп, щоб зберегти їхні корисні властивості.

Як привчити дитину їсти овочі та фрукти

Дитина повинна харчуватися повноцінно. У її раціоні мають бути кисломолочні продукти, м'ясо і риба. Важливо, щоб малюк вживав овочі та фрукти - це джерела вітамінів, мікроелементів і корисних речовин. Кожен продукт корисний по-своєму, його можна по-різному приготувати і подати на стіл. І дуже важливо, щоб у раціоні дитини були присутні фрукти і овочі, приготовані в різному вигляді.

Рецепт салату «Берізка»

Цей салат відмінно підходить і на святковий стіл, і як частування для гостей. Адже так хочеться урізноманітнити вечерю чимось смачненьким і запросити друзів, щоб разом покуштувати нову страву. Салатик дуже легкий у приготуванні, не дуже дорогий, а головне - смачний!

Рецепти смачних млинців

У багатьох з нас млинці – улюблена страва з дитинства. Як десерт, ми могли їх їсти і з варенням, і зі згущеним молоком, і з сиром. Подорослішавши, ми їли млинці з грибами, ікрою та іншими начинками. Це універсальна страва, з якою можна експериментувати! Ми можемо вигадувати різні начинки, різні прикраси. Також можна з млинців зробити млинцевий торт або мішечки.

Смачні рецепти пасти з морепродуктами

Про користь дарів моря сказано так багато, і ми по можливості намагаємося вводити їх у свій раціон. Крім того, морепродукти володіють вишуканим смаком, а страви з ними прекрасно підходять як для сімейної вечері, так і для прийому гостей. Цього разу пропонуємо вам приготувати пасту з морепродуктами - вона готується швидко і просто, а всі продукти на приготування цієї страви легко можна купити в найближчому супермаркеті.

Безалкогольні коктейлі - смачні ідеї для дитячого свята

Безалкогольні коктейлі припадуть всім до смаку. Вони швидко готуються, дуже смачні і поживні. Безалкогольні коктейлі також стануть прекрасним доповненням до дитячого новорічного столу. Адже так хочеться шматочок літа взимку ...

Самый Dетский витамин

Почему некоторые дети болеют простудными заболеваниями чаще других? Благодаря чему одним малышам учеба дается легче, а для других превращается в настоящее испытание силы воли? Ответов на эти актуальные для многих родителей вопросы найдется тысяча. И у каждого специалиста – будь то психолог или терапевт, отыщется свой рецепт. А, может, все намного проще?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас