Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Їжа: корисно та смачно

Правильне харчування дуже важливе для розвитку дитини. Ми не тільки допоможемо вам корисно і дуже смачно годувати свою дитину, але і вам обіцяємо багато цікавого і корисного. Поради зі здорового харчування, плюси і мінуси дієт, з годування дитини і введення прикорму, приготуванню їжі з дитиною - все це ви знайдете розділі "Їжа: корисно та смачно"

5 причин купувати продукти онлайн з доставкою

За останні роки онлайн-шопінг розвинувся до такого ступеня, що через Інтернет можна замовити буквально все: від одягу, ліків і косметики до меблів і побутової техніки, а також все, що поміж і окрім. Тільки ось продукти харчування замовляти онлайн поки що наважується не кожен. Хоча з такими сервісами, як fresh-dostavkadom.com.ua, це не просто можливо, але і дуже зручно!

Готуємо з дітьми: 3 рецепти печива у формі тварин

«Не заважай, піди пограй сам». Як часто ми говоримо подібне дітям, щоб швидше накрити на стіл? А між іншим спільне приготування страв не тільки допомагає вгамувати малюка на деякий час, але й зміцнює довірливі відносини між батьками й дітьми, сприяє когнітивному розвитку дітлахів.

Зустрічаємо літо: ТОП-3 рецепти домашнього морозива

Літній сезон не за горами. І головний освіжаючий десерт – морозиво – уже зовсім скоро стане постійним гостем наших холодильників. Але якщо не відразу бігти в магазин, а приготувати його разом з дітьми? Цікаве проведення часу – так! Тільки натуральні інгредієнти – так! І смачні солодощі – знову так!

Про користь їжі, приготованої на грилі

Їжа, приготована на грилі, може бути неймовірно різноманітною: починаючи зі стейків, реберець, бургерів і хот-догів, і закінчуючи овочами і навіть фруктами на грилі. Та це ще не найкраще в ній – страви з гриля корисніші, ніж зі сковороди, а якщо навчитися правильно їх готувати, вони можуть стати невід'ємною частиною вашого здорового способу життя. До того, ж, сам процес приготування такої їжі – це веселий і цікавий час, що проводиться в колі близьких друзів і сім'ї.

Грибні оладки та солодкі пончики до пісного столу

Словосполучення «пісна їжа» абсолютно не обов’язково мусить бути синонімом до слів «несмачна» або «неситна» їжа. Вмілі господині вже давно довели цей факт на практиці, їхні сім’ї навіть не помічають, що під час постів на певні продукти введені обмеження, адже пісні страви також можуть бути ситними і багатими за смаком.

Дитина і піст

Чи мають діти постити? Можливо у Вас також виникало таке питання, особливо воно є актуальним зараз, у час Великого Посту, який є одним з найбільш суворих та шанованих постів у християн. Найповніше та найдостовірніше відповість на це питання, звісно, священик, проте, оскільки ми вже зачепили тему посту, хочемо навести кілька тез з цього приводу.

Не знаєте, що приготувати? – Надихайтеся кулінарним блогом Євгена Клопотенко!

«Що б такого приготувати?» - Це питання хвилює буквально кожну господиню і в будні, і у свята. У кожної з нас є свій набір улюблених рецептів, але іноді так хочеться приготувати щось новеньке! А можливо, один з таких кулінарних експериментів також додасться до вашого списку улюблених страв, особливо, якщо ви спробуєте рецепти Євгена Клопотенка, запропоновані на сайті klopotenko.com.

Суші: як отримати максимум користі від японського делікатесу?

Японська страва суші впевнено увійшла в серця українців. Вона досить проста в приготуванні та містить корисні для здоров’я продукти, які людина має змогу смакувати в свіжому вигляді, отримуючи з них максимальну кількість вітамінів, мінералів, жирних кислот, білків, жирів і вуглеводів. Суші, вжиті навіть у невеликій кількості, чудово насичують організм, надовго даруючи відчуття ситості.

Що приготувати на Новий рік Щура

Країна знаходиться у передчутті новорічного свята, а кожна господиня задумується над тим, що поставити на святковий стіл, чим же цього року почастувати своїх рідних і друзів. Щоб задобрити господаря року – Білого Металевого Щура – варто знати, які страви бажано готувати до новорічного столу, а від яких краще утриматися, щоб увесь рік був наповнений добробутом і процвітанням.

Навчання на дієтолога-нутріціолога - запорука здоров’я родини

Для написання цієї статті використано матеріали сайту https://kikhtieva.com.ua/kursy-dietologa-nutriciologa/ з онлайн навчання на дієтолога-нутріціолога.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас