Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ігри для дітей

Розвивайтеся гораючи! В цьому розділі ви знайдете безліч дитячих ігор для дому, вулиці і дитячих свят, а також розвиваючі ігри і конкурси для дітей будь-якого віку.

Правила безпеки та актуальні поради для тих, хто купує іграшки б/в

Ми, як батьки, намагаємося забезпечити свою малечу усім найкращим, тому нам постійно доводиться витрачатися. І дитячі іграшки в списку витрат займають не останнє місце. По-перше, діти швидко розвиваються і переростають свої іграшки. А по-друге, давайте чесно зізнаємося, деякі іграшки для дітей настільки милі, що просто неможливо утриматися від їх покупки.

Як обрати настільну гру: українська мова та інші критерії

Пошук настільної гри, яка чудово підійде на роль подарунка для дитини – завдання, яке потребує максимально відповідального підходу. Під час вибору настолки важливо врахувати головні захоплення чада, а також звернути увагу на цілу низку важливих особливостей ігрового «інтерфейсу».

Що подарувати дитині: сучасні ігри й гаджети

Як часто ми роздумуємо: що подарувати похреснику, племіннику або чаду друзів напередодні свят або спільної вечері в колі близьких? Маркет-молл «Даринок» підготував добірку сучасних презентів зі своїх магазинів, які напевно оцінять усі малюки. Зберігайте ідеї, щоб не загубити!

3 важливі причини, чому лялечки LOL Surprise хороші і для вашої дитини, і для вас

Важко знайти хоча б одну дівчинку, яка не була б в захваті від лялечок LOL Surprise. І їх дійсно є, за що любити. З безлічі ми вибрали три найважливіші причини – для вашої крихітки і вас самих – купувати лялечки LOL Surprise і активно грати ними!

Кілька хороших причин купити дитині іграшку на радіокеруванні

Якщо ви підшукуєте подарунок дитині, який міг би стати її хобі, радіокерована іграшка може стати відмінним вибором. Від них в захваті і дітлахи, і дорослі. Тим більше сьогодні іграшки на радіокеруванні доступні як ніколи і на будь-який смак!

Ігри для дітей перед сном: поради маркет-моллу «Даринок»

Дитячі спокійні ігри перед сном – запорука тихого вечора. Найчастіше в сім'ях з дітьми вечір перетворюється у найгаласливіший період дня. У такий час діти стають надміру збудженими й зовсім не хочуть готуватися до сну. Це не тільки заважає відпочинку батьків, а й може порушити режим дня для малечі. Спокійні ігри позитивно впливають на дитячу психіку, а також можуть бути гарним способом скорегувати складні життєві ситуації та поведінкові моделі, які викликали стрес.

Вибираємо дитячі іграшки онлайн: 5 найважливіших порад

На сьогоднішній день в інтернеті можна купити практично що завгодно, в тому числі, звичайно, і дитячі іграшки. Їх різноманітність в магазинах для дітей практично нескінченна. Однак вибір ускладнюється тим, що батьки не можуть торкнутися іграшки, щоб адекватно оцінити її якість, а отже, і її безпеку для малюка.

Робимо слайм з дітьми вдома: що для цього потрібно

Карантин триває і дітей потрібно займати корисними заняттями. Як щодо рукоділля? Самостійно створити популярну дитячу іграшку – слайм (лизун) з підручних матеріалів?

Дитячі ігри та конкурси на Масляну

Дитячі ігри на Масляну

Пошта

Гра починається з переклички ведучого з гравцями:

Як вибрати розвиваючу іграшку новонародженому

Ламаєте голову над подарунком новонародженому? Якщо ви тільки не вирішили зробити вибір а корить суто практичних речей, на кшталт одягу чи коляски, або постільної білизни, то напевно ваш вибір паде на іграшки для новонароджених. Але і тут не все так просто – у розмаїтті, пропонованому сучасними магазинами, навіть досвідченим дарувальникам неважко розгубитися…

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас