Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Казки, вірші та пісні

Дитяча казка: Королева-Дракон

Одного разу в Смарагдове королівство прийшла біда. Злий Дракон напав на королівство, взяв у полон його жителів та ув’язнив усіх, хто намагався йому чинити опір. Королівська армія героїчно боролася з Драконом, але він був сильніше.

Дитяче оповідання: Пухнастий друг

Віталік давно мріяв про песика, і ось нарешті його мрія здійснилася. Коли хлопчику виповнилося 8 років, батьки подарували йому пухнастого красунчика песика – померанського шпіца. Віталік так і назвав його – Пухнастик.

Дитяча казка: Таємниця старої шафи

Якось у вихідні дні першокласник Сашко гостював у своєї бабусі – мами його татка. Розповівши бабусі про справи у школі, вдосталь награвшись з дітьми у дворі, Сашко вкладався спати.

Дитяча казка: Маленький Лісовичок

У казковому лісі жив маленький Лісовичок. Понад усе на світі він мріяв стати дорослим. Якось він підслухав від людей, що коли ти літаєш уві сні, це означає, що ростеш.

Дитяча казка: Лицар-переможець монстрів

В кімнаті у хлопчика Єгора, в країні хлоп'ячих іграшок жив нещасний іграшковий Лицар. Нещасним він був тому, що все своє іграшкове життя мріяв зробити подвиг, але жодного разу не випало слушної нагоди.

Дитяча казка: Запаслива миша

У комірчині у запасливої мишки Піки завжди було багато різних запасів: мішечок зерна, мішечок цукру, мішечок старих свічок - про всяк випадок. Піки навіть сніг і сонячні промені збирала в мішечки про запас. Та що там сніг! Піки ще запасалася вільним часом - про всяк випадок.

Дитяча казка: Бреш Всемогутній

У місті гномів жив-був гном Ляп-Ляп, і була у нього погана звичка – усіх обманювати. Інколи він казав неправду заради сміху. Інколи гном обманював, щоб здаватися розумнішим. Та частіше Ляп-Ляп вводив усіх в оману просто так, заради розваги.

Дитяча казка: Принцеса-метелик

Жила-була у королівстві маленька жадібна Принцеса. Все у неї було, але завжди їй здавалося всього замало. Та більш за все їй хотілося отримати усі іграшки на світі. Для неї купували усі іграшки, які були в крамницях, та Принцеса все одно вередувала:

Дитяча казка: Морська королева

Влітку хлопчик Дмитрик з батьками відпочивав на морі. Якось ввечері вони всією родиною завітали до парку атракціонів. Вдосталь настрибавшись на батутах й нагойдавшись на каруселях, Дмитрик попросив тата виграти для нього іграшку у тирі. Тато був влучним. Серед усіх призових іграшок хлопчик обрав маленьку гумову рибку золотистого кольору.

Дитяча казка: Солодкий будинок

Якось маленька миша прокралася в кондитерський магазин. Вона прогризла дірку в коробці з солодощами і витягла звідти печиво, соломку та пряники.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас