Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Казки, вірші та пісні

Дитяча казка: Таємниця білої скелі

Десь посеред синього моря стоїть велика біла скеля. Кажуть, якщо плисти повз тієї скелі на кораблі або човні, й задумати бажання, то воно здійсниться. Адже у білої скелі є таємниця, про яку я вам сьогодні по секрету розповім.

Дитяча казка: Магічна валіза

Жив-був на світі старий чарівник, і була у нього магічна валіза. Вона була наповнена чудесами та вміла виконувати бажання. Кажуть, що старий чарівник отримав магічну валізу у спадок від свого батька-чарівника, а той – від своїх батька, діда та прадіда. Варто було чарівнику відкрити магічну валізу та прошепотіти у неї бажання, як воно здійснювалося.

Дитяча казка: Павукова родина

В одному будинку жив-був маленький павучок. Хоча йому подобалися і дім, і родина, у якої він жив, але він почувався самотнім та нещасливим.

Дитяча казка: Велетенський дощ

Десь далеко на краю світу є казкова країна Велетенія. Там живуть звичайні люди, тільки дуже високі, височезні. Справжні велетні. Навіть діти у велетнів – теж велетні. Наприклад, хлопчик-велетень, якому всього 4 роки, зростом аж до самих хмар.

Дитяча казка: Принц Перший

Жив-був в королівстві маленький Принц. Поважним гостям, які приїжджали до їхнього королівства, хлопчика представляли як Принц Перший. Таким був його королівський титул.

Дитяча казка: Як равлик збирався на пляж

Равлик вирушив на пляж,
Тож збирав собі багаж:
Взяв він м’ячик для розваги,
Крем для гарної засмаги.

Дитяча казка: Заєць Трифон і хитрі хвости

Зайцю Трифону давно час додому. Але як туди потрапити, якщо на стежці до домівки зграя вовків влаштувала пікнік?

Дитяча казка: Кіт Муркун та таємниче зникнення

Корова Мумуся відкрила молочну крамницю. Там було багато смачних продуктів, що готуються з молока. Наприклад, сир, йогурт, кефір, сметана, какао, молочні коктейлі і, навіть, морозиво.

Дитяча казка: Небезпечні іграшки

Злий Велетень давно мріяв знищити прекрасне місто гномів. Він уже уявляв, як замість їхніх крихітних будинків з’явиться його величний замок, і як він перетворить гномикове озеро-калюжу на велике озеро.

Дитяча казка: Морквина для хоробрості

Жив-був на світі зайчик на ім’я Лапик. Одного разу у Лапика розболілося вушко. Що ж, треба йти до лікаря. Але зайчик боявся лікарів і сподівався, що вушко перестане боліти саме по собі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас