Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Книги для читання

Тут ви знайдете анонси цікавих дитячих книжок різноманітних видавництв

Чому татусям варто частіше читати своїй малечі

Всі ми знаємо про користь читання для дітей. Але сучасні експерти все частіше говорять про те, що читати крихітці повинна не тільки мама – татам також варто частіше це робити.

Найкраща осіння читанка. Книжкові новинки на будь-який вік

Хтось з них шукає порятунку, хтось вчиться дружити, хтось намагається розгадати захопливі загадки і таємниці. Видавництво Vivat пропонує такі різні, але незмінно цікаві історії для читачів від 3 років.

Липнева читанка: котики, детективи, єдинороги і трохи магії

Видавництво Vivat зібрало новинки, які зацікавлять читачів віком від 6 років. Неймовірні пригоди, шалені історії і навіть трохи магії – те, що треба для літнього читання.

Як навчити дитину вибирати собі книжки

Звичайно ж, спочатку ви будете самі вибирати книги для малюка. Але незабаром він захоче вибирати їх самостійно. Так, відразу чадо не зможе впоратися з цим завданням і, швидше за все, вибирати буде за обкладинкою. Ваша ж задача, як батьків – допомогти йому знайти серед усього розмаїття правильну книгу, а також – навчити чадо надалі вибирати собі книги самостійно. А це неймовірно корисне вміння для кожної дитини і дорослого!

Друкована книга чи планшет? Переваги друкованого «олдскулу»

Нещодавно я стала свідком розмови двох першокласників, які жваво обговорювали останню прочитану книгу. Один хлопчик приніс книгу до школи і розповідав другу про неймовірні пригоди Карлсона. Ця сценка наштовхнула мене на думку – з яким все ж таки захопленням діти, які народились у вік цифрових технологій, читають паперові книги і обговорюють їх із друзями.

Читання на канікули: «Історії для літування»

«Історії для літування» Марти Гулей-Заглинської, які вийшли у видавництві Vivat – це розповідь про братів Славка і Ілька, які влітку гостюють у свого 75-річного дідуся. Він знає море історій, і літування хлопців проходить під акомпанемент дідусевих розповідей, які переносять їх у світ знань і пригод.

Мрії важливіші за математику. Дитячі новинки від українських авторів

Немає нічого краще, як казка перед сном. І трирічні малюки, і дітлахи, що вже вміють читати самостійно, люблять, коли батьки читають їм ввечері. Новинки, які вийшли в березні-квітні у видавництві Vivat, якнайкраще підходять для родинного читання.

«Самостійна дитина: як навчити дітей упорядковувати власне життя» Вільям Стіксрад, Нед Джонсон

Надто любите свою дитину й тому не сварите її через домашку? Ваша дитина має проблеми з навчанням, синдром дефіциту уваги, страждає на гіперактивність або розлади аутистичного спектру? Намагаєтеся навчити чадо самоконтролю, але марно? Добре, що є ця книжка, бо ви мали б багато клопоту та дитячих сліз!

Казки на ніч та їхня роль у вихованні дитини

Казка на ніч – традиція, яка передається з покоління в покоління вже багато століть. Коли ще, як не увечері, перед сном, найповніше відчувається вся сила магії нашого світу. А пізнати її краще допомагають саме ці невеличкі оповідання, сповнені чарів і водночас мудрих настанов та порад. Тож не варто нехтувати цим пречудовим ритуалом: окрім заспокоєння й швидкого засинання, він приносить значно більше користі – як дітям, так і вам, батьки!

Красиве і корисне: книжки які цікаво читати і розглядати

Коли ми обираємо книжки для дітей, переважно дивимося на авторів і тематику, оцінюємо те, наскільки вони добре перекладені і якісно надруковані, і обов’язково звертаємо увагу на ілюстрації. Це не дивно, адже сюжет та імена героїв часто випадають з пам’яті, а от візуальний ряд залишається у ній надовго.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас