Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Книги для читання

Тут ви знайдете анонси цікавих дитячих книжок різноманітних видавництв

«92% батьків дають дитині користуватись одним і більше гаджетів»: результати онлайн-опитування

Гаджети у руках дітей. Ця тема вже стала класикою. Про це багато говорять, сперечаються, проводять досліди та експерименти. Напередодні виходу нової книги для батьків, присвяченої саме новітнім технічним засобам, команда Видавництва «4Mamas» провела масштабне онлайн-опитування. У ньому взяли участь 717 батьків дітей різного віку. Про які факти свідчать результати опитування? Розповідаємо далі.

Як вибрати книжку в подарунок?

Книга дійсно може стати найкращим подарунком. Адже кожна з них індивідуальна і красива, а ще їх так легко загортати в подарунковий папір! Крім того, книга – це завжди подарунок на пам'ять, який буде збережений на довгі роки. Але все це лише за умови, що ви зможете вибрати вдалу книгу, яка сподобається одержувачу.

Інтерактивні книжки: граємось, навчаємось, розвиваємось

Якщо об’єднати всі переваги книг, то отримаємо інтерактивні книжки. Вони «оживають» в дитячих долоньках, заполоняють серця та приголомшують уяву. Але що ж у них такого особливого та чи «корисні» вони?

Книжкові подарунки під ялинку

Зимові свята наближаються. Та чим ближче вони, тим більше думок у батьків: “що ж подарувати дітям?”. З одного боку це питання просте, а з іншого - ні. Бо подарунок повинен нести радість, спогади, тепло й усмішки.

Канікули з користю, або Як поєднати відпочинок та навчання

Зимові канікули - найказковіша та найвеселіша пора для всіх школярів. Це час новорічних свят, різдвяних зустрічей і розваг. Та за святковими пустощами дітям так легко забути вивчене за півроку.

Український комікс – мотивація для навчання та розвитку

Як навчити дитину не просто читати, а відкрити їй чудовий світ літератури і не відштовхнути її від цього занадто складними книгами? Таке питання ми часто ставимо перед собою.

Казкотерапія: поради батькам

Ваша дитина боїться темряви? Вона має страхи? Як з ними боротися? На ці питання може дати відповідь казка.

Барбара Кантіні серія книг Мортіна

Аби життя не минало марно, виходь із зони комфорту… Такий девіз проголошує Мортіна — героїня історії Барбари Кантіні, самотня дівчина-зомбі, що мешкає серед живих людей та не підтримує з ними зв’язок. Дітям притаманні цікавість, жага до пізнання й… неслухняність. Попри заборону рідної тітки спілкуватися з однолітками із села, Мортіна хоче познайомитися з ними, але люди бояться зомбі.

Книги про дорослішання для хлопчиків і дівчат

Малюки отримують життєві уроки з казок, а підлітки вже самостійно занурюються у книжки. Від того, що вони з них почерпнуть, залежить їхнє становлення як особистостей. Пропонуємо добірку книжок про дорослішання для середньої та старшої школи.

Як пояснити дитині різні прояви любові

У світі існує майже 7 000 мов. На кожній можна сказати “Я тебе люблю”. А скількома мовами ви можете висловити почуття своїм дітлахам? І чи вмієте ви говорити мовою любові?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас