Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Врятуйте життя

В цьому розділі ви знайдете прохання про благодійну допомогу від людей, не спроможних зібрати величезні кошти на лікування своїх діток,  зможете допомогти їм фінансово і подарувати діткам надію на майбутнє.

Допоможіть Смітюх Саші вирости

Допоможіть будь ласка мені встигнути виростити синочка повноцінним чоловіком, та йому – не залишитися в дитячому тілі. З кожним днем часу у нас залишається все менше і менше, щоб вплинути на розвиток дитини, тому я в пошуках підтримки небайдужих людей.

Стецюк Макар потребує допомоги на лікування

Наш синочок – дитина, яку ми з радістю очікували! Вагітність у мене проходила добре, без ускладнень і загроз. Пологи розпочалися вчасно і нічого не передвіщало біди. Нажаль, вони виявилися дуже складними і для мене, і для сина. Макар, коли народився, вже не плакав, не рухався та й не дихав, знаходився у стані тяжкої асфіксії, що призвело до набряку мозку.

Локайчук Анастасії потрібна ваша допомога

Я звертаюся до вас, тому що ви – наша остання надія. У нас велика віра в те, що з допомогою небайдужих людей (а їх дуже багато) ми зможемо лікувати нашу Настуню. Дуже важко просити про допомогу, не знаючи, яка ситуація у людини, але я вас дуже прошу: будь-яка допомога з Вашої сторони для нас буде неоціненна.

Крайнику Тимофію потрібна допомога на лікування/реабілітацію з ДЦП

Наш син, Крайник Тимофій Артемович, народився 02.04.2015г. на 40 тижні в дуже важкому стані за рахунок асфіксії при пологах і при нестачі кисню постраждав головний мозок. Оцінка за шкалою по Апгар при народженні 2 бали. Після народження він перебував 5 днів на ШВЛ. На 3 тижні був переведений з пологового будинку до відділення інтенсивного виходжування та ранньої реабілітації дітей з перинатальною патологією (ОХМАТДИТ), де знаходився ще 1 місяць.

Насті потрібна допомога на лікування

Вас турбують з Вінницької області, м Іллінці. Я – мама особливої дівчинки Анастасії, ось в липні Настюші буде 11 років. Діагноз донечки: гідроцефалія, епісиндром. Настюша не сидить, не володіє руками, не тримає голову і ще багато «НЕ», яких не повинно бути у маленької дівчинки.

Допоможіть врятувати життя Богданчику

Діагноз: медуллобластома.
Потрібна негайна хіміотерапія.
Життя = хіміотерапія = 12 000$

Допоможіть врятувати життя 9-місячного Віталіку

Діагноз: Атрезія жовчних шляхів; потрібна негайна трансплантація печінки.
Ціна життя = операція = 180 000 грн.

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ 8-МІСЯЧНОМУ ДМИТРУ

Діагноз: атрезія жовчних шляхів. Потрібна негайна трансплантація печінки.
Життя = операція = 250 000 грн.

Дитині потрібна допомога на лікування та реабілітацію

Я мама чотирьох дітей. Потрібна допомога у зборі коштів для лікування та реабілітації в Угорщині, в центрі реабілітації Олінек.

Діагноз: Симптоматична фокальна епілепсія. Аномалія розвитку головного мозку, внутрішня гідроцефалія. Затримка психомоторного розвитку. Стан після операції вентрикулеоперітонеального шунтування.

Допоможіть дитині одужати!

Пише Вам мама славної дівчинки Валерії. Моїй доньці 4 рочки і вона потребує термінової нейрохірургічної операції на хребті.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас