Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Весілля

Весілля - найважливіша подія в житті кожного з нас. Грамотно підійти до підготовки весілля та організувати свято, витративши мінімум зусиль, і отримати максимум задоволення від ціого дня вам допоможуть наші статті та поради.

Другий день весілля: організація свята і застілля

Де і як організувати святкування другого дня весілля

Де і як організувати святкування другого дня весілля повністю залежить від нової, щойно посталої ланки суспільства. Якщо Ви плануєте другий весільний день провести з не менш широким розмахом, ніж перший, то для цього радимо скористатися послугами Вашого тамади, який допоможе Вам провести торжество з усіма традиціями і звичаями. І він буде настільки ж яскравим і незабутнім, як і перший день весілля.

Другий день весілля: вбрання нареченої

Пройшли ті часи, коли весільні свята гуляли тижнями. Навіть другий день весілля зараз святкують рідко. Особливо, якщо весілля проходить у великому місті, де організувати її набагато дорожче, та й великого запасу вільного часу мають не всі. Обмеження весілля одним днем істотно допомагає заощадити фінансові кошти молодих, а також такий дорогоцінний час гостей і свій.

Мода на весільні фужери: мінлива чи ні?

Традиція пити на власному весіллі з особливих келихів з´явилася дуже давно. Вже в Стародавній Греції і Стародавньому Римі молоді люди мали можливість підтримати тост за допомогою дорогих золотих і срібних кубків, прикрашених дорогоцінними каменями.

Весільна обручка: не проста прикраса

Історія обручок як таких, за твердженням вчених, почалася в Давньому Єгипті, але зважаючи на примітивність і складності виготовлення, кільцями спочатку володіли лише фараони. Причому використовувалися кільця, імовірно, не стільки в якості прикраси, скільки як печатка, яка завжди була з собою. З часом і з удосконаленням технології виплавки металу звичай носити кільця поширився і на інших єгиптян. Золото було майном знаті, інші прикрашалися срібними, бронзовими, керамічними виробами.

Коли не обійтися без подружки нареченої?

У всіх класичних американських фільмах про весілля подружка нареченої є незамінним помічником, готовим вирішувати будь-які проблеми. Не дарма прагматичні американці так старанно підтримують цю традицію. Адже при підготовці до весілля, молодим доводиться вирішувати таку кількість проблем, що, часом, і найурівноваженіші особистості задаються думкою: "Ну, навіщо нам все це треба?!".

Вбрання для молодят

Сукня Вашої мрії

Будь-яке весілля починається з сукні нареченої. Саме вона задає тон усьому святу, визначає стиль свята, його настрій. Що робити, щоб не розгубитися при виборі сукні? Якщо у вас намічається класичне весілля з гостями, банкетом, прогулянкою, без весільної сукні не обійтися. Як вибрати те, що підійде саме Вам? У першу чергу варто погортати каталоги весільних суконь або побродити в Інтернеті, щоб зрозуміти, що салони пропонують.

Весільна підв´язка нареченої

Підв´язка на ногу з´явилася багато років тому у Франції. Слово "підв´язка" (la jarretire, la jaretelle фр.) походить від слова «jarret», що означає підколінна западина, і являє собою еластичну смужку тканини або стрічку, яка підтримує панчохи на стегні. По суті, зараз, коли ми говоримо про весільну підв´язку, то уявляємо собі звичайну гумку або тасьму. Вона може бути широкою або вузькою, але обов´язково красиво прикрашеною, наприклад, тонкими мереживами і стразами.

Wish-лист: список бажаних подарунків

Підготовка до весілля забирає сили і час не тільки у наречених. Запрошені на свято теж не сплять ночами, намагаючись придумати оригінальний і корисний подарунок молодятам. Вирішити проблему вибору допоможе wish-лист - заздалегідь складений список бажаних подарунків.

Весільні тости: Дорогі гості!

Продовжимо збирати весільні тости і тепер перейдемо до тостів, що звучать, безумовно, на честь нареченого і нареченої, але звернених до гостей на весіллі. Їх може вимовляти ведучий чи тамада, хтось із родичів або свідків.

Весільні традиції та обряди

Весілля пов´язане з безліччю прикмет, традицій і обрядів. До наших днів, звичайно, не всі збереглися, а деякі просто видозмінилися, переставши дотримуватися саме в тій строгості, в якій вони були в первинному вигляді.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас