Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Весілля

Весілля - найважливіша подія в житті кожного з нас. Грамотно підійти до підготовки весілля та організувати свято, витративши мінімум зусиль, і отримати максимум задоволення від ціого дня вам допоможуть наші статті та поради.

Викуп нареченої. Сценарій «Голлівудське весілля»

Голлівудське весілля. Сьогодні дуже багато людей вважають, що проводити традиційним чином захід, який може (і дуже бажано, щоб так і сталося) бути єдиним у житті святом такого роду, не раціонально. Саме це стає причиною того, що все частіше для весілля придумують унікальні сюжети і сценарії, представляючи нареченого, наречену, свідків, родичів, друзів наречених і навіть працівників РАГСу, офіційно здійснючих реєстрацію нового союзу, в ролях самих різних і, деколи, дуже незвичайних персонажів.

Як вибрати хорошого тамаду

Тамада - головний розпорядник застілля. Це грузинське слово, саме так в Грузії називається людина, яка виголошує тости і проводить свято. На цю роль в Грузії запрошують наймудрішу і поважну людину із села. Якими ж якостями повинен володіти хороший тамада? І як зробити правильний вибір?

Сценарій «Ретро весілля»

Такий варіант, як «ретро весілля» насправді має різні сценарії. По-перше сценарій весілля буде залежати від того часового періоду, який ви покладете в основу. Адже «ретро весілля» можуть бути оформлені в дореволюційному стилі, в стилі царського часу, в стилі часів СРСР, у стилі голлівудськоuj весілля 30-х років і т.п.

Дівич-вечір

Передсвадьбовий гармидер майже завершений, уф! Тепер пора гарненько розслабитися в колі близьких подруг, закотивши веселу вечірку. Влаштувати класний дівич-вечір зовсім нескладно, у чому ви самі можете переконатися, дотримавшись наших порад.

Як вибрати весільний лімузин

Минув той час, коли лімузин можна було побачити в місті не частіше, ніж літаючу тарілку в небі. Вони міцно в'їхали в наше метушливе міське життя і викликають радість і інтерес у перехожих, будучи еталоном шику серед автомобілів. В такий день, як весілля, звісно хочеться "шикувати", і весільний лімузин може бути приємним доповненням до загальної картини вашого весілля.

Гравіювання на обручках: кращі фрази

Якщо Ви зібралися робити гравіювання на обручках, то ось Вам декілька корисних порад:

• Потрібно повністю бути упевненим в тому, що Ви цього хочете... адже гравіювання назад не стерти!

• Визначившись з дизайном кілець, слід придумати напис. Він повинен бути коротким і лаконічним, не займати багато місця, щоб легко містився на невеликому кільці і, в той же час, його можна було без зусиль прочитати.

Якщо Ви на весіллі – гість...

Здійснилося! Вас запросили на весілля! У першу хвилину Ви щиро радієте за двоюрідного брата або колишню однокласницю. Однак після вручення запрошення на церемонію одруження майже кожен задається питанням: «Що робити? Як підготуватися до цього свята? І як вести себе на самому весіллі?» Отже, в нашому матеріалі ми постараємося дати відповіді на ті питання, які зазвичай виникають у запрошених на День народження нової сім'ї.

Хранитель спогадів: вибираємо весільний фотоальбом

Після весілля молоді з нетерпінням чекають на весільні фотографії. Адже на них можна побачити себе у всій красі, ще раз згадати зворушливі і веселі моменти весілля, розгледіти деталі, які в святковій метушні залишилися непоміченими.

Куди поїхати у весільну подорож

Весільна подорож - це невід'ємна частина самого весілля, і навіть якщо є фінансові чи якісь інші труднощі, молодята обов'язково повинні відчути принадність такої поїздки. Нехай недалеко, нехай ненадовго, але все ж весільна подорож має обов'язково відбутися. А причина тому цілком проста і логічна - тепер ви одне ціле, тепер ви сім'я і тільки далеко від суєти, вашого повсякденного життя, далеко від гостей, своїх батьків і друзів ви зможете нарешті це відчути.

5 ідей для весільної клятви

Підготовка до весілля – справа не проста, треба передбачити масу різних варіантів, сценаріїв і місць проведення свята, треба подбати про свою зовнішність. Загалом, кругом голова від всіх цих приємних турбот. Найголовніше – пам'ятати весь цей час, що ви любите один одного і будете разом довго і щасливо.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас