Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Весілля

Весілля - найважливіша подія в житті кожного з нас. Грамотно підійти до підготовки весілля та організувати свято, витративши мінімум зусиль, і отримати максимум задоволення від ціого дня вам допоможуть наші статті та поради.

Медовий місяць

Медовий місяць - це найсолодший і райський період у житті молодят! За традицією саме з нього наречені повинні починати своє спільне життя. Забудьте на час про роботу і про буденні справи і присвятіть кілька тижнів безтурботному відпочинку, перебуваючи поруч з коханою людиною. Почавши свій шлюбний союз з цих дивовижних митей, ви все життя будете з теплотою і ніжністю згадувати це солодке проведення часу, розділене тільки між вами двома - люблячими і дорогими один одному людьми.

Справа дійшла до весілля: спочатку обговоріть всі майбутні сімейні обов´язки

Багато дівчат, часто не замислюючись, приймають пропозицію руки і серця. Перебуваючи в приємній ейфорії, в передчутті чогось грандіозного і неодмінно щасливого, практично ніхто не замислюється про те, що однакових або схожих людей не буває, у кожного є своя думка, свій погляд на життя, свої побоювання і надії.

Завчасно готуємося бути чарівною на весіллі

Жінці, безумовно, приємно і необхідно доглядати за собою. Косметичні процедури - це не тільки спосіб завжди бути чарівною, а й непогана антистресова терапія. Перед такою важливою подією, як весілля, потрібно грунтовно за собою доглянути, щоб виглядати молодою і сяючою!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас