Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Весілля

Весілля - найважливіша подія в житті кожного з нас. Грамотно підійти до підготовки весілля та організувати свято, витративши мінімум зусиль, і отримати максимум задоволення від ціого дня вам допоможуть наші статті та поради.

Обираємо ідеальну весільну сукню (частина 2)

Отже, ми вже з’ясували майже все про типи фігури. Тепер перейдемо до конкретних рекомендацій: який фасон сукні якнайкраще личитиме власниці того чи іншого силуету.

Обираємо ідеальну весільну сукню (частина 1)

Ви готуєтесь до власного весілля… Скільки радісних емоцій, хвилювання, адже це ваш день і хочеться, аби все було просто ідеально. І, звичайно, вигляд нареченої є дуже важливим моментом, адже вона є центральною особою на весіллі.

10 важливих питань фотографу, які варто задати перед весіллям

Весільні фотографії – це прекрасна пам'ять про найважливіший для вас день, тому до вибору фотографа для весільної фотозйомки багато пар намагаються підійти максимально відповідально. Адже весілля пройде, а фотографії залишаться з вами на все життя.

Що подарувати на річницю весілля

Весілля – це день народження нової сім'ї. Така подія, як і народження дитини, буває тільки раз у житті, тому цьому дню приділяють особливу увагу, а після, щороку з радістю згадують день одруження, відзначаючи чергову річницю весілля.

Ідея для дівич-вечора: Playboy вечірка

Останнім часом особливої популярності набирають тематичні вечірки на дівич-вечір. Так, крім того, щоб просто добре відпочити з подругами, ви можете внести у своє свято родзинку, зробити його по-справжньому цікавим і незабутнім. Адже таке свято у вас буде тільки один раз в житті! Якщо ви шукаєте цікаву тематику для свого дівич-вечора, ми пропонуємо провести вечірку в стилі Playboy.

Весільні клопоти: обираємо сукні для подружок нареченої

Підготовка до весілля завжди сповнена приємного хвилювання, адже кожна наречена має одну мету – зробити своє весілля ідеальним. Серед інших клопотів – вибір суконь для подружок нареченої. І справді, дане питання є дуже важливим, адже дружки – далеко не останні особи на весіллі, отже подбати про їхній образ – справа важлива.

Секрети першої шлюбної ночі

Ми з вами – дорослі люди і розуміємо, що сьогодні перша шлюбна ніч існує скоріше для формальності, адже більшість молодят в наш час мали близькість до моменту одруження. Але, не дивлячись на все це, все ж хочеться порадувати кохану людину, тепер вже новоспеченого чоловіка, чимось особливим в цю ніч.

Діти на весіллі – на що звернути увагу?

Весілля – справа приємна, але і дуже клопітка. Коли справа доходить до списку гостей, починається багато питань. Одне з найскладніших – чи варто запрошувати дітей на весілля, і якщо так, то чим їх зайняти? Щоб вирішити подібну дилему, потрібно ретельно зважити всі за і проти, чим ми з вами і займемося.

7 способів впоратися з передвесільними переживаннями

Багато жінок сильно переживають перед весіллям. Вони відчувають почуття неспокою і починають задаватися такими питаннями, як «Яким буде моє життя після весілля?» Або «Чи буду я щаслива в шлюбі?». Так, цей стан переслідує не тільки чоловіків, а й жінок. І якщо у вас з'явилися подібні передвесільні переживання, наші поради можуть допомогти впоратися з ними.

5 речей, про які нареченій не варто турбуватися в день весілля

Весілля – найщасливіший і дуже довгоочікуваний день в житті кожної з нас. Саме тому ми витрачаємо на його організацію стільки часу, зусиль і нервів. Ми хочемо, щоб все пройшло ідеально, і тому переживаємо з-за кожної дрібниці. Але є речі, які від нас попросту не залежать, і переживати про які просто безглуздо, але саме про них дуже турбуються наречені. Саме про них і піде мова далі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас