Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Весілля

Весілля - найважливіша подія в житті кожного з нас. Грамотно підійти до підготовки весілля та організувати свято, витративши мінімум зусиль, і отримати максимум задоволення від ціого дня вам допоможуть наші статті та поради.

Як вибрати кільце для заручин

Нехай всі стверджують, що традиція дарувати кільце майбутній нареченій на заручини прийшла до нас із Заходу, але й у нас, слов'ян, була традиція змови (ті ж заручини), невід'ємною частиною якої було вручення кільця з коштовним каменем нареченій, якщо вдавалося змовитися. Але сьогодні історію залишимо трохи осторонь, адже мова піде про те, як правильно вибрати кільце для заручин.

Весілля за кордоном: плюси і мінуси

Останнім часом багато туристичних компаній стали пропонувати проведення весіль за кордоном. Тільки уявіть собі: білосніжні піски, блакитне море, пальми, екзотика. Звучить, звичайно, заманливо, та все ж мова йде про весілля, а не про гарячу путівку на курорт. Давайте ж розглянемо всі плюси і мінуси цієї пропозиції.

Що подарувати батькам на річницю весілля

Вибір подарунка на річницю весілля – справа непроста. А якщо це – ще й подарунок вашим батька, та ще й річниця серйозна... Тут вже точно можна розгубитися. Адже ми ж хочемо, щоб подарунок був настільки ж серйозним, як і день, який вони відзначають, і оригінальним, романтичним, щоб надовго запам'ятався. Ми хочемо, щоб цей подарунок по-справжньому порадував батьків. Так що ж такого можна подарувати їм на річницю весілля?

Якщо у Вас весілля взимку (частина 2)

Отже, продовжимо аналізувати всі переваги та недоліки зимового весілля. Про одяг наречених й аксесуари ми вже говорили, а що ж стосовно взуття?

Якщо у Вас весілля взимку (частина 1)

Ось, настав довгожданий момент: Ви готуєтесь до власного весілля! Звісно, кожна з нас мріє, аби цей день пройшов бездоганно, на вищому рівні. Якщо щаслива подія призначена на холодну зимову пору – це вносить деякі корективи в організаційні моменти, певні нюанси, які обов’язково варто врахувати при підготовці до Великого дня. Спробуємо розібратися…

Як вибрати парфуми для нареченої

Отже, ви вже вибрали сукню, туфлі, зачіску, макія... А як щодо парфуму для цього особливого дня? Як правило, наречені не приділяють особливої уваги вибору парфуму на весілля, хоча саме він найкращим чином підкреслить і доповнить обраний образ. Наші поради допоможуть вам вибрати ідеальний аромат для найважливішого свята у вашому житті.

Вибираємо тамаду на весілля

У наш час важко уявити будь-яке торжество без професійного ведучого або тамади, будь то весілля, ювілей або корпоративна вечірка. Ведучий - це саме та людина на святі, яка створює настрій і робить вечір незабутнім. Дуже часто саме від ведучого залежить те, як пройде свято.

Весільний десерт: торт чи кекси?

У наш час західна культура справляє все більший вплив на наші свята, і особливо це стосується весіль. Багато сучасних молодят відмовляються від класичних народних традицій на користь більш прогресивного і вишуканого свята, запозичають традиції з інших культур. Одним з таких запозичених моментів є заміна весільного торта тістечками, які підходять під стилістику весілля. І перед вами стоїть нелегкий вибір між весільним тортом і тістечками? Читайте далі про недоліки та переваги кожного з цих варіантів.

Весілля за кордоном: як, що і почому?

Останнім часом багато пар обирають для себе весілля в інших, різноманітних країнах світу. Адже зараз втілити таку ідею в реальність - простіше простого. Проте, вирішившись провести весілля за кордоном, напевно матимете чимало питань стосовно того, як це відбувається, про що вам треба буде подбати. То ж у нашій статті ми розповімо про всі основні аспекти цього заходу.

Корисні поради для неперевершеної весільної зачіски

Кожна наречена з нетерпінням чекає весілля – самого важливого і довгоочікуваного дня в її житті. І, звичайно ж, всі ми хочемо в цей день виглядати неперевершено, щоби все було ідеально: сукня, туфлі, зачіска, макіяж... Наші поради підкажуть вам, що варто, і чого не варто робити з волоссям перед весіллям, щоб ваше волосся в цей день виглядало ідеально.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас