Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Весілля

Весілля - найважливіша подія в житті кожного з нас. Грамотно підійти до підготовки весілля та організувати свято, витративши мінімум зусиль, і отримати максимум задоволення від ціого дня вам допоможуть наші статті та поради.

Одруження в 2013 році

Весілля - це дуже важлива і відповідальна подія в житті абсолютно кожної людини. І тому молоді пари до питання одруження підходять дуже серйозно. Також дівчата і хлопці стають дуже забобонними і вірять у все, що їм говоритимуть. Але досить усього лише слухати свій розум і голос свого серця. Саме ваша інтуїція і підкаже, як усе слід робити.

Вінчання в 2013 році

Вінчання - це не тільки данина нинішній моді, а й давній обряд. Якщо в РАГСі ви реєструєте шлюб офіційно і юридично стаєте чоловіком і дружиною, то в церкві ви укладаєте свій шлюб перед Богом. Вінчання - це подія дуже серйозна, і в той же час радісна і піднесена.

Чи варто влаштовувати весілля під час вагітності, або краще просто розписатися

Ви живете цивільним шлюбом, звикли один до одного. Знаєте все про свою другу половинку. Але ваші родичі і знайомі ставлять одне і те ж питання: коли ж ви, нарешті, одружитеся? Якщо чесно, то ми живемо в XXI столітті, коли весілля - це чиста формальність. Для створення сім'ї потрібен не штамп у паспорті, а мир і злагода, взаєморозуміння, і, звичайно ж, любов.

Нестандартні ідеї для викупу нареченої

Весілля - це завжди радісна подія. І справді, навіщо сумувати в день, коли два люблячих серця вирішили об'єднати свої життя назавжди узами шлюбу? У кожній країні, у кожної національності є свої традиції святкування акту одруження, і ми, звичайно, не виняток. Більшість слов'янських звичаїв прийшли до нас з покон віків, передаючись із покоління в покоління, і несуть в собі не просто розважальний характер, але і покликані перевірити майбутнього главу сім'ї на «міцність». Мова йде саме про традиції викупу нареченої.

Обручка за знаком Зодіаку : Рак, Лев, Діва

Обручки - це давні символи любові і вірності двох люблячих сердець, крім того, вони говорять про повноту і безмежність почуттів і серйозність намірів. Про те, як підібрати обручку за знаком Зодіаку, якщо ти Рак, Лев або Діва, читай далі.

Обручка за знаком Зодіаку: якщо ти Водолій, Козеріг, Риби

Напевно, один з найважливіших моментів передвесільної підготовки - це покупка обручок. За якими критеріями найкраще підбирати ці дорогоцінні символи любові і вірності? Ми вирішили прислухатися до порад астрологів. Читайте далі, як вибрати обручку за знаком Зодіаку, якщо ти Водолій, Козеріг або Риби.

Постановка весільного танцю

Першому танцю молодого подружжя завжди відводиться особливе місце. Без нього інші гості не починають танцювати, а по тому, як танцюють наречені, оцінюють їхнє майбутнє подружнє життя. Кажуть, якщо наречений з нареченою танцюють злагоджено, то і жити вони будуть дружно.

Обручка за знаком Зодіаку: якщо ти Овен, Телець, Близнюки

Обручки здавна є неодмінним весільним атрибутом. Саме тому вибору цих дорогоцінних прикрас необхідно приділити особливу увагу. Довіртеся астрологам і дізнайтеся у них, як підібрати обручку за знаком Зодіаку, якщо ви Овен, Телець або Близнюки.

Обручка за знаком Зодіаку: якщо ти Терези, Скорпіон, Стрілець

Що найкраще розповість про кохання молодят? Звичайно ж, обручки та їх незвичайний індивідуальний дизайн. Адже саме ці дорогоцінні прикраси підкреслюють особистість майбутнього подружжя і відображають їхній темперамент і характер.

Як вибрати вдалий місяць для весілля

Ще наші предки розуміли, як важливо правильно вибрати час для весілля. А саме - місяць весілля, який найбільш сприятливий для торжества та, згідно з народним повір'ям, не принесе молодим маяття, бідності і вічних сварок. Давайте розглянемо, які ж поради даються без п'яти хвилин молодятам щодо вибору місяцю весілля і якими прикметами славиться кожень місяць.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас