Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Весілля

Весілля - найважливіша подія в житті кожного з нас. Грамотно підійти до підготовки весілля та організувати свято, витративши мінімум зусиль, і отримати максимум задоволення від ціого дня вам допоможуть наші статті та поради.

Весільні прикмети

Осінь - улюблена пора молодят. Навіть споконвіку вважалося, що весілля краще грати восени. Тоді керувалися тим, що врожай вже зібрано, поля прибрані, всі справи зроблені, тепер можна і погуляти. Весільна канітель завжди пов'язана з цілим рядом звичаїв і прикмет. Сьогодні вже мало хто вірить у народні прикмети. А навіть якщо хтось і вірить, то швидше вибірково – тільки в хороші чи тільки в ті, які хочеться вірити. Але коли справа доходить до весілля, тут як вважає більшість, краще перестрахуватися.

Голуби на весіллі і салют з метеликів

Випускати пару білосніжних голубів на весіллі - дуже красива традиція, яка прийшла до нас з Європи. На цей момент в урочистий день молоді чекають з особливим трепетом, адже всім нам відомо поняття «голубина вірність». Саме ці птахи зберігають свою пару протягом усього життя й не дивно, що саме вони і стали символом цього ритуалу (звичаю).

Весільний кортеж: яким він повинен бути

Які молоді не хотіли б у День свого весілля промчати вулицями міста в розкішному лімузині та ефектно підкотити до палацу одружень? А щоб все це сталося, слід заздалегідь задуматися про вибір весільного автомобіля, щоб в самий відповідальний момент не нервувати в очікуванні транспорту, що спізнюється.

Весілля навесні

"Весна, весна, пора кохання..." Ця фраза відома, мабуть, всім так само добре, як і те, що саме навесні люди мають тенденцію втрачати голови, приймати найнесподіваніші для себе рішення і робити найнепередбачуваніші (навіть для самих себе) вчинки. Наприклад, закохуватися або, вірніше, раптово виявляти, що вже закохані!

Весілля в День Святого Валентина

Це свято - чудовий час для проведення красивих весіль. Достаток сердець в оформленні інтер´єрів, вулиць, продуктів і газет / журналів додадуть індивідуальності будь-якому весіллю. Ви не повинні обмежуватися саме в день 14 лютого. Найчастіше місто готується до свята заздалегідь і прикраси не знімають на наступний день...

Весілля в високосний рік

Давайте для початку розберемося, чим відрізняється високосний рік від всіх інших. Всього лише одним днем - 29 лютого. Звідки ж узявся цей один день? Спробуємо розібратися.

Що означають річниці весілля?

Близько трьох століть тому, в 19-му столітті, багато народів стали відзначати річниці весілля. Звичайно, мало яка пара може відсвяткувати платинове весілля - 100-річчя сімейного життя. Люди ще не навчилися стільки жити. Але кожен рік з дня весілля, прожитий разом, носить певну назву. Хочете знати, яку?

Вибір дати весілля: Як вибрати місяць і день самостійно

Ви вирішили об´єднати ваші життя в одне, але ще не вирішили коли? Ви хочете вибрати найкращий день для весілля, але не знаєте, як його визначити? Про все розповість наша стаття.

Весілля в 2012, так чи ні?

За юліанським календарем високосним називають рік, в якому кількість днів більше, ніж у звичайному, на один, тобто в ньому 366 днів. Невідомо з якої причини, але з цим роком пов´язано дуже багато прикмет і забобонів. Найпопулярніша прикмета - в цьому році не можна одружуватися і виходити заміж, а також планувати народження дітей.

Як виглядати на весільних фотографіях природно і невимушено?

Як же зробити так, щоб виглядати на весільних фотографіях максимально природно? Дуже часто молодята припускаються грубої помилки, замислюючись про це питання тільки під час весільної фотосесії. Безумовно, на весіллі буде присутній професійний фотограф і відеооператор, від яких і залежить якість зйомки, але аж ніяк не ваш зовнішній вигляд!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас