Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Весілля

Весілля - найважливіша подія в житті кожного з нас. Грамотно підійти до підготовки весілля та організувати свято, витративши мінімум зусиль, і отримати максимум задоволення від ціого дня вам допоможуть наші статті та поради.

Елегантна наречена: 5 основних тонкощів

Безумовно, наречена на власному весіллі повинна бути найжіночнішою, чарівнішою і, звичайно ж, елегантнішою. А що ж таке справжня елегантність? Це вибухове поєднання декількох інгредієнтів, яке робить зі звичайної дівчини величну королеву. Як же постати на святі витонченою і елегантною нареченою?

Гороскоп: Які дні вибрати для весілля в 2012 році?

Рік 2012 славний не тільки тим, що Україна буде приймати гостей для Євро-2012. Це - відмінний рік для весіль. Чому? Та тому, що Рік Чорного Дракона зробить щасливими всіх молодят, які відчувають один до одного вогненну пристрасть. Ось тільки день для весілля потрібно вибрати правильно. Які дні вибрати для весілля в 2012 році?

Зимове весілля в Новий рік і на Різдво (частина 2)

Різдвяне та новорічне весілля: декор

Кольори для оформлення новорічного і різдвяного весілля

Ідеально підійдуть такі колірні поєднання:

Зимове весілля в Новий рік і на Різдво (частина 1)

Якщо хочете перетворити своє весілля на справжню казку, заплануйте його на різдвяні або новорічні свята. У чому переваги новорічного і різдвяного весілля?

Весільні букети

Божевільне щастя возз´єднання в шлюбі, прекрасна церемонія, щасливі обличчя гостей... Безсумнівно, весілля - один з найважливіших днів у житті! Природно, в такий день Ви хочете виглядати чарівно в карколомній сукні і прекрасних прикрасах. Не забудьте про дивовижний весільний букет!

Правила вінчання (частина друга)

Що необхідно взяти з собою для вінчання

Вінчання - хвилюючий і дуже красивий обряд, для проведення якого молодята повинні заздалегідь підготуватися і мати при собі всі необхідні атрибути.

Правила вінчання (частина перша)

Таїнство вінчання, яке передбачає собою Боже благословіння на шлюб двох людей, по праву можна вважати однією з найбільш сакральних і величних церемоній. Тому до вінчання треба підійти з усією відповідальністю, ретельно обміркувати, налаштуватися і, звичайно ж, підготуватися.

Традиції та звичаї другого дня весілля

Ох, як же весело святкували другий день весілля на Русі! Скільки прекрасних традицій і звичаїв дісталося нам з того часу. Ось, візьмемо наприклад звичай обдаровувати рідню нареченого. На таці молода простягає подарунки спочатку свекру зі свекрухою, потім золовкам, діверу і всім іншим. Серед подарунків традиційно мали бути відрізи тканини, хустки, пояси. На другий день весілля за звичаєм починалися жарти над молодою дружиною. Її примушували носити воду, закриваючи при цьому колодязь і перевертаючи відра, помити підлогу, на яку спеціально підкидали сміття.

Друге весілля

Вважається (за церемоніальними ознаками) шлюб другим чи ні, залежить тільки від того, чи була наречена заміжньою. Жінка, яка побувала одруженною (не має значення, був шлюб коротким і нещасним або те, як давно він розпався) і знову виходить заміж, в очах суспільства вступає у другий шлюб.

Другий день весілля: обов´язки свідків

Вибираючи собі свідків, наречений і наречена не тільки оточують себе кращими друзями, але й забезпечують собі хорошу підмогу в організації та проведенні весілля. Адже, як відомо, і старший, і старша повинні допомагати молодим при підготовці до весілля.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас