Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

День Батька: подарунки татові, які дітки можуть зробити своїми руками

Ніщо так не порадує улюбленого тата в його свято, як подарунки, зроблені дітьми власноруч з усією любов'ю і турботою. Так, часу до Дня Тата залишилося всього нічого, але наші ідеї ви зможете втілити всього за один день. Допоможіть дітлахам здивувати тата подаруночком, зробленим своїми руками, який точно не залишить його байдужим!

Красиві привітання з 9 травня – Днем Перемоги

Колись історія назве,
Ваш час народженням людини.
Бо поки серце в Вас живе -
Ви не стояли на колінах.

Вірші-привітання з 1 травня – Днем Праці

Першотравень - гарне свято!
Союз Радянський нагадав.
І досі вихідних нам мало...
Цим нас всіх і об'єднав!

Маївка з дітьми – 5 ідей бюджетного відпочинку, які запам´ятаються дітям надовго

Травневі свята – чудовий час для активного відпочинку і подорожей. Однак, навіть на 4 дні відправитися всією сім'єю кудись на відпочинок в інше місто може бути досить накладно, тому пропонуємо вам 5 захоплюючих ідей, які безсумнівно сподобаються вашим дітям і при цьому не потребуватимуть великих фінансових витрат.

Кульки-ходилки та «Фіксики» – здивуйте малечу

Ні для кого не секрет, що найкращим днем в житті маленької дитини є її день народження. На цю дату з нетерпінням чекає кожен малюк, адже цей день перетворюється на справжню казку, переповнену яскравими подарунками. Ідеальним сюрпризом для маленьких іменинників стане святкова композиція з надувних кульок. Такий подарунок оцінить кожна дитина.

Поради татусям: що варто і не варто робити в День Матері

А що ви запланували для коханої дружини на День Матері? Зовсім забули про це свято за низкою травневих гулянь? Що ж, в цьому році День Матері припадає на 12 травня, тому подумати про те, як ви будете радувати матусь своїх діток, варто вже зараз. А ми поділимося з вами корисними порадами про те, що варто і не варто робити татусям в цей прекрасний день.

День Матері під час карантину: як подарувати мамі свято?

Мами дарують нам нескінченну турботу і безумовну любов буквально щодня. І добре, що є таке свято, як День Матері, коли ми можемо віддячити нашим мамам, показати, як ми їх любимо і по-справжньому подбати про них. Проте в цьому році День Матері припадає на кінець карантину. А це означає, що наші можливості в організації маминого свята будуть досить обмеженими. Що ж можна придумати?

Ідея декору на Великдень: повітряні кульки з великодніми кроликами

Всі ми обожнюємо повітряні кульки і знаємо, що вони – завжди вдале доповнення до будь-якого свята! А як на рахунок Великодня? Мабуть, тут ми часто забуваємо про них. Насправді ж, приклавши лише трохи зусиль і провівши цікаво час з дітлахами за спільною творчістю, ви можете перетворити звичайні кульки на справжній великодній декор.

Декілька способів для мами гарненько відпочити в цей День Матері

Дозвольте собі по-справжньому відпочити в це свято...

Бути мамою – це неймовірний досвід, який змінює життя. Але також це і робота в режимі 24/7, що вимагає найрізноманітніших навичок. В різні часи мама стає лікарем, вчителем, посередником в переговорах, кухарем, бухгалтером, домогосподаркою і навіть стилістом з одягу, зачісок тощо. Їй постійно потрібно справлятися з тим, що відбувається зараз, і при цьому планувати майбутнє. То ж, схоже, мами – це справжні супергерої!

Дитячі віршики про Великдень

Христос Воскрес!

Радість з неба ся являє,
Паска красна день вітає,
Радуйтеся щиро нині –
Бог дав радість всій родині,
Бог дав радість нам з небес,
Христос Воскрес!
Христос Воскрес!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас