Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Українські традиції Святого Вечора

Скільки чудових традицій має наш народ! Але сьогодні, нажаль, мало хто їх шанує і продовжує пропагувати, плекати у своїх сім’ях. Чи то соромимось, чи не надаємо цьому значення, чи просто не знаємо їх?

Як захистити новорічну ялинку від тоддлера

Звичайно ж, ніхто не хоче, щоб тоддлер поламав або завалив новорічну ялинку, тим більше – щоб вона впала на нього. Тому сьогодні ми поділимося з вами порадами, які допоможуть уникнути таких неприємностей.

Як спланувати і дотримуватися бюджету на новорічні свята?

Новорічні свята – це сезон чарівництва і подарунків! Проте також це і сезон витрат...

Позбавтеся передноворічного стресу, спланувавши святковий бюджет і дотримуючись його. Такий план передсвяткових і святкових новорічних витрат допоможе не тільки мінімізувати стрес перед святами, але і не розоритися на подарунках і інших витратах на свята.

Різдвяна казка: Фея Різдва

Маленька різдвяна фея вже знала, що це її останнє Різдво на Землі. Вже кілька десятків років саме її, найдосвідченішу фею, посилали до людей. Вона була головною берегинею різдвяних приготувань. Бо до цього свята кожна українська родина готувалася по-особливому, ставлячи на стіл традиційні дванадцять страв.

2024 Рік Дерев´яного Дракона: що він обіцяє кожному знаку

Китайський гороскоп 2024 року визначає Дракона як символ влади, процвітання та удачі. Люди, які народилися на рік Дракона, часто запам'ятовуються своєю чарівною зовнішністю, унікальністю та сильними лідерськими якостями.

Коли саме варто ставити ялинку перед Новим Роком

Новорічні свята в Україні — це особливий час, коли у кожному домі панує атмосфера чарівництва та очікування дива. Однією з найбільш важливих традицій є встановлення та прикрашання ялинки, що символізує радість, затишок і сімейну єдність.

Готуємося до Нового Року: прикмети, забобони і практичні поради

Всі ми віримо в диво Нового Року і завжди сподіваємося, що прийдешній рік принесе нам хороші зміни в житті. Проте, сподіватися лише на наступний рік або його заступника – Білого Металевого Бика – часто недостатньо. Ви і самі повинні підштовхнути себе до цих змін. Як же підготуватися до прийдешнього року і провести рік, що минає? На цю тему ми зібрали для вас не тільки практичні поради, а й прикмети і забобони, які завжди супроводжують чарівний новорічний період.

Найкращі новорічні кольори – що символізує колір, який ви оберете

Кольори відіграють важливу роль у підготовці до кожного Нового Року. Як правило, ми звикли вибирати відтінки для новорічного вбрання та декору будинку в колірній гамі, яка до смаку господареві наступного року. Та чи знали ви, що самі по собі популярні новорічні кольори, які ми часто обираємо, несуть свій настрій людям, що оточують нас?

Як правильно писати листа Діду Морозу

З давніх-давен відомо, що Новий рік – чудесний привід попросити в Діда Мороза про здійснення своїх мрій. Та щоб він допоміг у цьому, потрібно правильно його просити. Порекомендуйте своїм дітям написати правильного листа Діду Морозу. Для цього поясніть дітям інструкцію і неухильно слідуйте їй…

Як навчити дитину дарувати подарунки

Незабаром настануть новорічні свята з ялинкою, феєричними хлопавками, веселощами та подарунками. Новий рік і Різдво, коли близькі люди дарують одне одному подарунки – чудова нагода пояснити дитині сенс дарування і навчити її дарувати від щирого серця.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас