Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Яскраві ідеї для дитячого свята

День народження – найулюбленіше, і таке довгоочікуване свято для кожної дитини! І як же хочеться подарувати трохи казки своєму маленькому чуду в цей особливий для нього день! Банальне застілля навряд чи буде цікаво вашому малюкові, тому ми хочемо запропонувати кілька свіжих і оригінальних ідей з організації дитячого дня народження, які допоможуть урізноманітнити свято, зробити його яскравим і незабутнім як для іменинника, так і для його маленьких гостів.

Як вибрати чоловічий наручний годинник в подарунок?

Наручний годинник – це не просто аксесуар, який завжди вкаже точний час, а скоріше, важлива деталь, яка виділяє ділового чоловіка з натовпу. Якщо ви хочете здивувати свого чоловіка стильним і оригінальним наручним годинником, обов'язково прочитайте цю статтю – в ній ми розповімо, як правильно вибрати чоловічий наручний годинник в подарунок коханому, колезі або начальнику.

Правила етикету: як оголосити родичам і друзям про заручини

Вам зробили пропозицію, і ви на радощах хочете, щоб всі дізналися про це якомога скоріше! Однак і в цій справі є свій етикет – кому, як і в якому порядку повідомляти цю новину. Тому, постарайтеся відразу не викладати фотографії і не оновлювати статус у соцмережах. А ми розповімо, як правильно оголосити про заручини і дамо кілька порад, як це краще зробити.

Коштовні подарунки по-львівськи


Коштовності є чудовими подарунками для дітей, жінок і чоловіків до дня народження, будь-якого ювілею, Нового року, 8 Березня, Дня матері, річниці весілля чи знайомства. Та ювелірні вироби у Львові заведено дарувати ще й на такі події.

Міжнародний день сім´ї – як відсвяткувати?

У всьому світі День Сім'ї прийнято відзначати 15 травня. Хоч це і молоде свято, яке існує всього з 1994 року, у багатьох країнах воно встигло надбати великої популярності. Мета цього дня – привернути увагу громадськості і влади до основних проблем сучасних сімей, а ще це – просто відмінний привід для того щоб просто відпочити і весело провести час всією родиною.

Красиві привітання з Днем Матері у віршах

Матінко люба,зозуленько мила,
Щирі вітання тобі!
Зичу я щастя,здоров'я і миру
в домі твоєму завжди!

Вірші-привітання з 9 травня

Вклоняємося Вічному вогню,
Вклоняємось доземно всім солдатам,
Що міряли дороги крізь війну,
Щоб нам сьогодні мріяти й кохати.

Листівки своїми руками до Дня Матері

Найдорожчий подарунок для кожної матусі – це, звичайно ж, любов і турбота рідних дітей. Але такого великого свята, як День Матері, простих слів про любов буде недостатньо. Чим ще можна порадувати кохану матусю і бабусю? Ніжним букетом квітів, сніданком у ліжко і чудовою листівкою з аплікацією, зробленою своїми руками.

Що подарувати молодятам в день весілля?

Ви запрошені на весілля і ламаєте голову, що подарувати молодятам? Хочеться, аби подарунок був оригінальним, потрібним та бажаним, а також, щоби не повторювався з подарунками інших гостей.

Плануємо травневий відпочинок: найбільш мальовничі куточки України (частина 2)

Ви вже бували в Софіївці? – Ще ні? Тоді просто зобов’язані відправитись туди на ці травневі! Національний дендрологічний парк «Софіївка» (м. Умань Черкаської області) - одне з Семи чудес України, перлина світового масштабу, адже своєю грандіозністю не поступається кращим зразкам садово-паркового мистецтва світу.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас