Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Спокуслива нижня білизна, квіти та романтика: як провести свято закоханих?

Кажуть, що побут вбиває кохання. Звісно, ця приказка не може застосовуватися для кожної сім’ї, проте наявність малят вдома, постійна заклопотаність хатніми справами так чи інакше впливає на стосунки у подружжя, залишаючи все менше і менше простору для романтики. Для підтримання тонусу стосунків використовуйте будь-яку можливість, в тому числі – романтичну дату Дня всіх закоханих.

Які квіти дарувати на виписку з пологового?

Виписка з пологового – це час радості, щастя та нового життя. Це момент, коли ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з маленьким дивом, яке тільки що прийшло у світ. І що може бути кращим подарунком для молодої мами, як не квіти, які виразять любов, підтримку та вдячність за народження дитини?

Чому важливо влаштовувати незабутні свята для своїх дітей

Дитячі свята є особливими подіями в житті кожного малюка. Вони наповнені радістю, веселощами і незабутніми спогадами. Організація свят для дітей має велике значення, оскільки створює особливу атмосферу, яка сприяє розвитку дитячої уяви, соціальних навичок та емоційного зростання. Однією з провідних компаній у сфері організації дитячих свят є https://radugamir.kiev.ua/uk/, яка пропонує широкий спектр послуг, включаючи:

День Батька: трохи історії та надихаючі цитати до свята

Свято День Батька присвячене чоловікам, які взяли на себе важливу роль батьківства. Цього дня ми дякуємо не лише татам, а й чоловікам, які стали для нас батьківськими постатями (дядько, дідусь, хрещений), за їхні жертви та відповідальність у нашому вихованні, відданість сім'ї.

День Батька: прості способи привітати тата в цьому році

День Батька вже за тиждень! А це означає, що дітлахам і їхнім мамам час починати готуватися і придумувати, як вітати тата в цьому році. Захопіть дітвору передсвятковими приготуваннями і по секрету від тата постарайтеся влаштувати йому особливий день наступної неділі.

Міжнародний День Батьків: коли і як святкувати?

Всесвітній День Батьків відзначається щорічно 1 червня і збігається з Днем Захисту Дітей. Це свято, покликане віддати честь і подяку батькам усього світу за їх безкорисливу віддачу і за все, чим вони жертвують заради своїх дітей.

Красиві вірші і смс-привітання з Великоднем

Хай мир у серці вашому панує.
Хай ангел Божий щастя вам дарує.
Ісус Христос здоров'я шле з небес.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Великоднє деревце своїми руками – ідея для творчості з малечею

Великоднє дерево – одна з найпопулярніших поробок до Великодня. Традиція прикрашати крашанками та іншою пасхальної атрибутикою кущі і дерева зародилася в Німеччині, але зараз вже поширена по всьому світу. Таке деревце стане красивим елементом декору до Великодня, а підключитися до його виготовлення можуть всі бажаючі – і дорослі, і діти.

Свіжа ідея до Великодня: великодні яйця, прикрашені пір´ям

Перед кожним Великоднем ми ламаємо собі голову, як декорувати яйця до свята. Адже так хочеться всіх здивувати, та й свій святковий стіл прикрасити незвичайними крашанками. Але часу, на жаль, на всілякі вигадки вистачає далеко не у кожної господині. Тому ми хочемо запропонувати вам просту і дуже стильну, на нашу думку, ідею декорування великодніх яєць – за допомогою пір'я.

Готуємось до Великодня: прикраси для дому своїми руками до свята

Саме час розпочати підготовку до світлого свята Великодня. Навіть, якщо ваша сім’я не релігійна, це свято все одно здатне надихати та об’єднувати у теплому родинному колі. Чудовою нагодою стане провести більше часу з дітьми та виготовити своїми руками різноманітні тематичні прикраси для оселі. Це не тільки допоможе прикрасити ваш дім та наповнити його святковою атмосферою, а й буде черговою нагодою розвинути дрібну моторику пальчиків маленьких помічників.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас