Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Млинцевий торт з сиром – найкраще пригощання на Масляну

Набридли прості млинці? Тоді ось вам чудова альтернатива – смачний млинцевий тортик. Існує безліч рецептів млинцевих тортів, починаючи від солодких, перемазаних згущеним молоком, і закінчуючи самими незвичайними закусочними варіантами. Сьогодні ми хочемо поділитися з вами чудовим рецептом млинцевого торта з сиром, який раніше було прийнято подавати в кінці масляного тижня.

Вірші та смс привітання з 23 лютого – Днем Захисника Вітчизни

Ти справжній воїн, я це знаю!
Оберігаєш ти мене щодня
Без пушки, шаблі і коня!
Тебе сьогодні я вітаю,
Мій генерал, любов моя!

Млинці на будь-який смак, або наближається масляна!

Наближається Масляна – свято, яке символізує проводи зими, перехід до весни. Відзначають Масляну протягом останнього тижня перед початком Великого (передвеликоднього) посту. Одна з основних страв цього свята – млинці, які за своєю формою нагадують форму сонця (це ще наші предки підмітили, тоді й народилася традиція ;).

Що подарувати коханій на 8 березня?

Наближається прекрасне свято весни та краси, День усіх жінок – 8 березня. За традицією, цього дня усі чоловіки стають особливо галантними і уважними до прекрасної половини, роблять вчинки, на які вже 9 березня дехто з них не здатний, наприклад: поступаються місцем в громадському транспорті, готують борщ, прибирають в домі…;) Це все, звісно, перебільшення, ми не хочемо сказати, що чоловіки стають уважними до жінок лише в Міжнародний жіночий День, але те, що кожен чоловік старається цього Дня зробити приємне для жінки – однозначно.

Прості поробки з дітьми на 23 лютого

Що може бути дорожче за подарунок, зроблений своїми руками, особливо якщо мова йде про трохи незграбну поробку, створену маленькими ручками власного чада? Це настільки мило, що більшість батьків зберігають такі речі до старості.

Четвертий день народження дитини: поради батькам

Не варто вважати, що в цьому віці дитина ще занадто мала, і організовувати якусь культурну програму для неї сенсу не має. Повірте, веселе свято з іграми та веселощами сподобається малюкові куди більше звичного застілля. Маленькими хитрощами того, як зробити свято веселим і незабутнім, ми поділимося з вами далі.

Віршовані та смс привітання з Днем Святого Валентина

Ти музика мого життя,
Чарівний спів - без слів, без порівняння
Мелодія, якій немає вороття
Бо душі наші з’єднані коханням!

Як оригінально вручити валентинку коханому?

Валентинка - головний символ Дня Закоханих, яким не варто нехтувати, навіть якщо Ви приготували паралельно набагато коштовніший та більш вагомий подарунок. Адже це так приємно - отримати в найромантичніший день у році записочку від близької людини, в яку вкладена часточка душі. Колись ця листівочка потрапить випадково в руки, і спогади нахлинуть приємною хвилею емоцій.

«Груші в червоному вині» - вишуканий та дуже простий рецепт десерту для романтичної вечері

Всі ми з нетерпінням чекаємо особливого свята - Дня Святого Валентина: закохані пари влаштовують романтичні побачення, хтось цього дня почує довгождане освідчення, подружні пари мають чудову нагоду нагадати своїм половинкам про те, що їх кохають та ними дорожать, і влаштувати свято, яке стане яскравою плямою серед буденної суєти, ну а ті, хто ще не знайшов кохання усього свого життя - щиро вірять, що саме Цей день принесе доленосну зустріч і щастя.

Найкращі подарунки для коханої матусі

Мама – найближча і найдорожча людина на світі, тому й подарунок для коханої матусі повинен бути особливим. Багато хто готовий гори звернути, тільки щоб побачити посмішку на рідному обличчі. Для тих, хто хоче порадувати саму турботливу жінку у світі, ми підготували декілька ідей.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас