Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Як вибрати парфуми в подарунок

Парфуми – це особливий подарунок, особливо напередодні Дня Всіх Закоханих, який підкреслює ваше ставлення до того, кому ви їх хочете піднести. Відмінно, якщо ви добре розбираєтеся в смакових перевагах одержувача. Якщо ж ви абсолютно не розбираєтеся в цьому, тоді вам допоможуть наші прості поради.

Вірші і смс привітання з Різдвом Христовим

Нехай Різдво у вишиванці
Розбудить вас сьогодні вранці
І принесе у вашу хату
Усмішку й радості багато.
Розбудить приспані надії
Зерном і щастям вас засіє!

Найкращі українські колядки

Зараз хочу привітати
Вас усіх з веселим святом,
Я вам хочу побажати,
Щоб добро прийшло до хати,
Щоби жити і радіти,
Щоб росли здорові діти,
Щоби сонечко веселе
Вашу тішило оселю!

Новий Рік 2014: віршовані привітання з Роком Коня

Весела Конячка грайливо бажає
Успіху та щастя сповна!
Хай в Новому році тобі вистачає,
Усього, що хочеш сама!

Як обрати новорічний подарунок, який сподобається дитині? (частина 3)

Новорічні подарунки школярам (7-12 років)

В цьому віці (хоча, часто і набагато раніше) батьки вперше чують від дітей просьбу купити (подарувати) їм щось із техніки: мобільний телефон, планшет, комп’ютер, фотоапарат і т.п. Тут вже, звісно, мало одного бажання, не кожна сім’я може собі дозволити такі покупки, і дитина повинна розуміти це. Проте часто такі прохання є не просто забаганками, а необхідністю, адже світ рухається вперед!

Як обрати новорічний подарунок, який сподобається дитині? (частина 2)

Новорічні подарунки дошкільнятам (3-6 років)

Обираючи подарунок для дитини цього віку, вже варто враховувати її індивідуальні уподобання, захоплення, які в цей період з’являються у малят.

Як обрати новорічний подарунок, який сподобається дитині? (частина 1)

Невпинно наближається до нас Новий рік з усіма його приємними супутниками: пухнастим сніжком, святковою ялинкою, веселощами і такими очікуваними подарунками! Особливо їх чекають наші діти, адже вони ще вміють щиро вірити в казку та схвильовано чекають святкових гостинців від доброго Дідуся Мороза.

ТОП-10 оригінальних подарунків дітям до Нового року 2014

Тільки мами і тата знають, як складно вибрати щось оригінальне своєму малюку від Діда Мороза! У магазинах стовпотворіння, продавці часто пропонують, що дорожче, на форумах кожен пише щось своє, а поради магазинів не вселяють довіри.

Сценарій шкільного новорічного свята «Новорічна казка»

(для молодшого і середнього шкільного віку)

Звучить популярна новорічна пісня

Ведуча: Доброго вечора, дорогі друзі! Вітаємо Вас з наступаючим Новим роком! Бажаємо усім в цьому році відмінних успіхів, міцного здоров’я і чудового настрою!

Легенди про Святого Миколая Чудотворця

Всі ми любимо, і щороку з нетерпінням чекаємо свята Святого Миколая. Але далеко не всі знають, чому ж так прославився Святий Миколай і чому його зарахували до ряду святих і нарекли Чудотворцем. Тому хочу поділитися з вами простими оповідками про великого Святого Миколая, які будуть цікаві як дорослим, так і дітям.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас