Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Подарунки на Новий Рік: що подарувати подрузі?

Отже, до Нового Року залишилося не так вже багато, і зараз саме час почати придумувати подарунки для всіх рідних і близьких. Щоб потім не бігати у поспіху, і не купувати перше, що попадеться на очі, подумайте про подарунки заздалегідь. У цій статті ми запропонуємо вам цікаві ідеї подарунків подрузі, які будуть цікаві і корисні, і не залишаться без уваги на дальній поличці.

Дитячі костюми на Хелловін: швидко і легко

Що робити, якщо дитині потрібен костюм на Хеллоуїн, а у Вас зовсім немає часу довго займатися пошиттям, і немає можливості купити його в магазині? Тоді ця стаття для Вас! Пропонуємо Вашій увазі п'ять дитячих костюмів на Хелловін, які Ви з легкістю зможете зробити своїми руками за дуже короткий час.

В очікуванні Хелловіну: ідеї для організації свята

Сьогодні все більше людей в Україні святкують Хелловін. А чому б і ні? Адже це ще одна нагода весело провести час, та й дітям зазвичай дуже подобаються різноманітні перевдягання та інші атрибути цього «заморського» свята.

Красиві віршовані привітання з Днем Вчителя

День вчителя - це те свято, яке пам'ятають всі ще зі шкільної лави. У цей світлий день учні завжди надягали святкові сорочки, дівчата зав'язували бантики, а хлопчики надягали метелики, і всі у піднесеному настрої вітали працівників освіти.

Як оригінально привітати з днем народження

День народження - це особливий день в житті кожної людини. А коли наближається це свято у дорогої або близької людини, хочеться щоб воно стало особливим і запам'яталося надовго. Подарувати незабутнє свято дуже просто, головне - проявити трохи фантазії.

Ідеї оригінальних подарунків

Наближається день народження близької людини, річниця відносин або ювілей у батьків, і ви в оточенні приємних турбот замислюєтеся - що подарувати? А в голову як завжди лізуть лише нудні чайники, сорочки та сувеніри. Якщо вам, як і мені, набридли банальні подарунки, тоді саме час для незвичайних і оригінальних ідей.

Що подарувати колезі

Робота займає значну частину нашого життя. Подумайте самі, нехай ми спимо 8 годин, залишається 16, з яких 8 годин - робочий час. Плюс година на обід, плюс час на дорогу, і виходить, що в оточенні сім'ї ми проводимо в кращому випадку години, і то якщо немає ніяких справ.

Подарунки для тата руками дитини

Тато - особлива людина в житті кожної дитини. І він, безумовно, заслуговує на щось особливе у свій День Народження, День Тата або будь-яке інше свято. А що може бути особливішим за подарунок, зроблений руками дитини? Нехай навіть і з вашою допомогою, але дитяча творчість, всі старання і любов, вкладені в подарунок, безсумнівно, зроблять тата найщасливішою людиною на світі!

Тематична вечірка - весело та просто

Наближається свято рідної людини або кращого друга, і ви хочете перетворити цей день на щось незвичайне і незабутнє? Одним з найкращих варіантів, безсумнівно, стане тематична вечірка. Багато хто думає, що організувати тематичну вечірку досить складно, і це вимагає чималих фінансових вкладень. Поділюся з вами своїм досвідом - це зовсім не так.

Будьте моїм чоловіком!

Згідно з давньою ірландською традицією, у високосний рік 29 лютого місцеві жінки можуть робити пропозицію руки і серця чоловікам. Чоловік, у цей день не має права відмовитися від пропозиції, а якщо все-таки він не готовий дати згоду, тоді він зобов'язаний виплатити великий штраф.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас