Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Великодні поробки з дітьми

Дуже скоро настане світле свято Великодня. Особливо на нього чекають діти. Їм дуже подобається фарбувати яєчка, поїдати великодній хліб і всілякі смаколики. А якщо ви ще й зможете приділити увагу своїй дитині, і разом будете виготовляти поробки, малюк буде несказанно щасливий.

Оригінальні способи фарбування пасхальних яєць

Свято Великодня, як і будь-яке інше свято, вимагає підготовки, певних витрат грошей, сил і часу. Дуже хочеться, щоб святковий стіл ломився від усіляких смачних страв, а ваші гості і домашні були в захваті від всієї тієї смакоти, яку ви приготували. На Великдень прийнято ставити традиційні страви – фарбовані яйця, паски, а також всілякі м'ясні страви, які не можна було їсти під час Великого посту.

Відкриваємо сезон активного відпочинку разом!

Активний відпочинок - це впевненість у собі, нові знайомства, заряд енергії і божевілля! Ми підібрали для Вас найяскравіші варіанти активного відпочинку цього сезону.

Традиції та звичаї Страсної п´ятниці

Велика п'ятниця, або як її ще називають, Страсна - день особливо суворого посту. Віруючі до 3 години дня повинні нічого не їсти, а потім куштувати лише хліб і воду. В цей день в Православній церкві проводять три богослужіння.

Великдень 2013

Великдень прийнято вважати великим християнським святом, суттю християнської віри. Воскресіння Христове, як він ще називається, вважається у християн головним святом богослужбового року. Він переходить, адже обчислюється за місячно-сонячним календарем. Саме тому щороку Великдень відзначається в різний час.

Подарунки своїми руками

Подарунки, зроблені своїми руками можна дарувати з якогось приводу і без. Адже ні в один інший подарунок не вкладено стільки душі й любові. Навіть дрібниця, зроблена самостійно, може означати і порадувати значно більше.

Креативні тости на День Народження

Щоб не відчувати збентеження від того, що прийшла черга вимовляти тост, пропонуємо заздалегідь озброїтися красномовними фразами.

Придбати подарунковий сертифікат замість звичайного подарунка. Чи хороша це ідея?

Як правило, обираючи подарунок, ми, насамперед, вирішуємо, що подаруємо - гроші або купимо щось конкретне. Тепер з'явилася відмінна альтернатива, і це подарункові сертифікати.

Слов´янське свято Масляна

Масниця - це дуже давнє свято. Воно прийшло до нас з часів слов'янства. А слов'яни, як відомо - веселий, доброзичливий народ, який почитав свята. Одним з таких веселих свят стала і Масляна, яка триває не один день, а цілий тиждень гулянь!

Красиві вірші-привітання з 8 Березня

Хай сонце заходить з весною в твій дім
Хай з снігом розтануть і біль твій і гнів
Хай білий пролісок любов принесе
І хай тобі завжди весело буде

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас