Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Що подарувати доньці на 8 березня

Донька - це маленька принцеса, майбутня жінка і вже зараз маленька леді. Не варто навіть замислюватися, чи потрібен їй подарунок. Відповідь однозначна - звичайно ж, потрібен! Адже маленька леді повинна відчувати себе значущою, потрібною, хоч і маленькою, але жінкою вже зараз!

Подарунки на 8 березня бабусі, мамі і сестрі

Міжнародний Жіночий День - це сонячне, світле свято. Чому воно навесні? Та тому що весна і жінка дуже схожі. Навесні прокидається природа, все розцвітає і світ стає прекрасний! Так і жінка: вона, як весняна квітка, здатна розпуститися і розквітнути.

Привітання з 8 березня мамі

Мила мамочка моя!
Привітаю тебе я!
І тобі в жіноче свято
Побажаю так багато!

Що подарувати мамі на 8 березня

До цього прекрасного весняного свята - Всесвітнього Жіночого Дня - залишилося всього нічого, два тижні. А це значить, що в нашому розпорядженні одні лише вихідні. Тому, варто вже зараз замислитися над тим, що ми будемо дарувати нашим мамам, сестричкам, подругам, коханим ... Щоб у вільний час потрібно було лише піти і купити подарунки за списком.

Список не самих вдалих подарунків до 23 лютого

Як відомо, 23 лютого вже давно не святкується як день радянської армії - це свято всіх захисників, сильної половини людства. Звичайно, в цей день кожна дівчина чи жінка мріє здивувати своїх близьких людей - чоловіка, батька, сина - оригінальним подарунком. На жаль, у багатьох людей складаються певні стереотипи про те, що потрібно дарувати на те чи інший свято. Через це виходить, що багато подарунів стають «побитими», ідеї - банальними, і такі презенти не викликають подиву, радості, а лише «чергову» посмішку в подяку.

Поздоровлення у віршах до 23 лютого – Дня Захисника Вітчизни

Вітчизни Ти справжній воїн, я це знаю!
Оберігаєш ти мене щодня
Без пушки, шаблі і коня!
Тебе сьогодні я вітаю,
Мій генерал, любов моя!

Ідеї подарунків на День захисника Вітчизни

Існує такий день, коли чоловікам можна все! Вони приймають поздоровлення і компліменти на свою адресу, отримують подарунки і радісно відзначають свято. Ця важлива подія - 23 лютого, День захисника Вітчизни! Це свято набуло міжнародного значення і важливе у нашому житті так само, як міжнародний жіночий день.

Подарунки коханим на День Святого Валентина

Наближається свято закоханих. А це означає, що скоро всі закохані пари будуть обмінюватися дивовижними подарунками та визнаватися один одному в любові. Свято 14 лютого - це зайвий привід показати, наскільки вам дорогий ваш обранець. Хочеться робити приємні сюрпризи та несподіванки.

Подарунки новонародженому

Поява малюка - це завжди радість і щастя. Щасливі всі: новоспечені батьки, бабусі і дідусі, а можливо, ще й братики або сестрички. На честь цієї радісної події готові витратитися і родичі, і навіть просто хороші знайомі, ваші друзі. Ви самі готові купити малюкові все на світі, адже ви все віддасте для свого рідного й улюбленого малюка. Так от що ж йому треба?

Тетянин день в Україні

День Тетяни, що відзначається 25 січня, став символом студентства і ще одним улюбленим святом в довгому переліку січневих дат.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас