Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Вибираємо новорічні подарунки для малечі: спробуйте «правило 4 подарунків»

Щороку батьки і всі родичі страждають, придумуючи, що дарувати дітлахам на новорічні свята. З одного боку, досить складно вибрати і дозволити собі дійсно хороший подарунок. З іншого боку, дітвора отримує величезну кількість подарунків, в яких абсолютно немає необхідності. Все це можна, так би мовити, «оптимізувати», якщо скористатися «правилом 4 подарунків» - малюк отримає корисні і приємні подарунки, а вам не доведеться розорятися.

Найкращі групові костюми на Хелловін, які будуть доречні в офісі

Якщо ви вирішили відсвяткувати Хелловін на роботі, то вибрати костюм, який буде доречний в офісі, не так просто. Ваше вбрання не повинно бути надто відвертим, не повинно ображати начальника чи співробітників, а також має бути достатньо зручним, щоб у ньому можна було працювати весь день. А ще краще буде, якщо ви із друзями-колегами придумаєте групові костюми.

Добірка веселих конкурсів для Хелловіну

В останні роки все більшої популярності в нас набуває святкування Хелловіну. В цей день прийнято робити «голову» з гарбуза, переодягатися у різноманітних персонажів (чим страшніших, тим краще!), лякати одне одного. Навряд чи комусь прийде в голову ідея святкувати Хелловін наодинці, а тому люди збираються для цього у веселі компанії. Щоб зробити костюмоване святкування ще цікавішим, можна проводити спеціальні конкурси та розваги. Ось добірка найгарячіших.

Красиві вірші-привітання для улюблених вчителів


Букварі і читанки,
Парти в два ряди.
Наша перша вчителька
В серці назавжди.

Блискучі конфеті для яскравого свята!

Як відомо, найкращий подарунок – це приємні емоції. Вони не загубляться, не закінчаться, а залишаться в пам'яті близьких людей на все життя. Якщо ви бажаєте наповнити чиєсь свято неймовірними враженнями, ми порадимо, як це легко і вдало зробити. Купити конфеті у Львові – чудове рішення, щоб нестандартно привітати гостей і наповнити подію сміхом і радістю. Це безпрограшний і, до того ж, бюджетний варіант, який залишається у спогадах на довгі роки.

Красиві вірші і смс-привітання до Дня Батька

Тато мій милий, любий, хороший.
Дуже я хочу на тебе буть схожий.
Ніжний і добрий, мужній і сильний,
Розумний, веселий і самий надійний.
Обнімаю і цілую я тебе у свято
Ти найкращий в світі, мій хороший тато.

Вірші і смс-привітання до свята Трійці

В Трійцю очистіть свої серця,
Нехай увійдуть у вашу душу дива,
Нехай свято очистит від грішних думок,
Принесе спокій, щастя і любов.

Прикмети і обряди Зеленої неділі/Трійці

Трійця в християнстві

Свято Трійці бере свій початок від старозавітного свята П'ятидесятниці, і навіть ще раніше - від язичницьких свят. У християнстві Трійця є одним з дванадцяти найважливіших свят після Великодня. Всі ці великі свята створені на честь земного життя Ісуса Христа і його матері - Богородиці. Свято Святої Трійці вираховується за датою свята Пасхи, від якої відраховується 49 днів (це кількість кратно числу днів у тижні – семи), тому Трійця випадає завжди на Неділю.

Як підготуватися до святкування Трійці з дітьми

Трійця – одне з найкрасивіших літніх церковних свят. Раніше її святкували цілий тиждень, зараз же святкування Трійці скоротилося до трьох днів: з неділі по вівторок. Саме свято ще називають зеленим, адже воно символізує початок літа, і до нього будинок здавна прикрашають зеленими гілочками берези.

Красиві вірші і смс-привітання до Дня Матері

В День Матері щиро бажаю,
Краси, насолоди і вічної вроди!
Від Бога – здоров’я, сил – від природи!
Тепла і натхнення, любові і сміху,
Від рідних і друзів – безмежної втіхи!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас