Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Як відсвяткувати День Святого Валентина, якщо немає на кого лишити дитину?

Відмічання Дня Святого Валентина вже міцно ввійшло в українську культурну традицію. Це свято двох закоханих сердець, та нерідко постає питання, як відсвяткувати День Закоханих, якщо немає на кого залишити свою дитину. Ця обставина ні в якому разі не має стати на заваді святкуванню, яке черговий раз дасть вам змогу продемонструвати одне одному свої почуття.

Цікаві розваги на День Валентина з дітьми

Так, День Валентина – це свято закоханих, але багато хто відзначає його всією родиною. Якщо і ви вирішили святкувати 14 лютого зі своїми дітьми, ми пропонуємо цікаві розваги в стилі Дня Валентина, які їм неодмінно сподобаються і займуть дітвору надовго!

10 ідей для ненудного Дня Валентина вдома

І для молодих, і для сімейних пар зі стажем День Валентина може бути дуже стресовим. Суєта з приводу резерву столика в хорошому ресторані і планування ідеального побачення може звести нанівець все задоволення від свята. Так чому б не залишитися вдома, і не відсвяткувати День Закоханих удвох в затишній і відокремленій обстановці? Тим більше що і в домашніх умовах це свято може бути не менш романтичним.

Ідеї для пропозиції руки й серця на День Валентина

День Валентина – дуже романтичний привід зробити пропозицію руки і серця. Та також він залишається і найпопулярнішим днем для пропозицій, тому вам доведеться підключити фантазію, щоб вона запам'ятала цей момент на все життя. Ми пропонуємо вам декілька цікавих ідей для натхнення, від яких ви зможете відштовхуватися.

Як зустріти Китайський Новий Рік Тигра: поради фен-шуй, які допоможуть залучити удачу

2022 рік Тигра за Китайським календарем наступає 1 лютого. Згідно з фен-шуй, напередодні Китайського Нового року варто відзначити: є важливі речі, які ви можете зробити в цей день, щоб залучити баланс та гармонію, а також процвітання у всі сфери свого життя.

Красиві вірші і привітання з Новим 2022 Роком Тигра

З роком Тигра вітаю,
Днів щасливих вам бажаю,
Щоб життя, як ртуть, вирувало,
І приємно дивувало!

Хай подарує вам свободу
Сміливий Тигр, хазяїн року
І візьме вас під крила
Щоб цілий рік щастило!

Як зустрічати Новий рік 2022, щоб порадувати Блакитного Водяного Тигра?

Щороку, починаючи готуватися до новорічних свят, ми намагаємося більше дізнатися про тварину-господаря наступного року за Східним календарем, щоб заручитися її прихильністю на наступні місяці. Цього разу ми зустрічатимемо рік Блакитного Водяного Тигра. Що варто і не варто робити в новорічну ніч 2022 року, щоб порадувати смугастого хижака?

Рецепти традиційного зимового напою – глінтвейну

Глінтвейн (з німецької – «гаряче вино») – запашний зігріваючий коктейль, який є традиційним зимовим (швидше навіть різдвяним) напоєм у багатьох країнах Європи. Останнім часом цей ароматний коктейль став особливо популярним і в Україні. Чому б не приготувати його до новорічного чи різдвяного столу?

Маленькі подаруночки на Хеллоуїн своїми руками: мітли з соломки та олівців

Скоро Хеллоуїн, і ваша дітвора напевно захоче приготувати маленькі подаруночки для своїх друзів. Якщо ж у вас намічається дитяча вечірка на тему дня всіх святих, ці подаруночки також будуть доречні – їх можна роздати всім маленьким гостям. Крім того, на них вам не доведеться сильно витрачатися, та й їх виготовлення багато часу не займе. Підключайте дітвору, і вперед!

Що таке стабілізовані квіти

Що таке стабілізовані рослини

Стабілізовані квіти в даний час користуються великою популярністю у флористів і простих любителів природної живої краси. Такі рослини випереджають по затребуваності штучні.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас