Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Українські віршовані привітання з Масляною

З Масницею вітаю
І достатку вам бажаю,
І в хаті, і на дворі,
У золоті і в сріблі!

Красиві вірші і смс-привітання з 8 березня


Хай пролісок перший дарує вам ніжність,
А сонце весняне дарує тепло
У березні вітер несе хай надію
І щастя, і радість, і тільки добро!

Вітаємо маму з 8 березня: поради від турботливих татусів

Свято 8 Березня – чудова нагода турботливим татусям проявити себе, а для малечі – прекрасний урок, який показує, як важливо робити щасливими близьких людей. Не знаєте, як влаштувати дружині, мамі ваших дітей, справжнє свято на 8 березня? Ми зібрали для вас найкращі поради від турботливих татусів!

Як оригінально відсвяткувати 8 Березня

8 Березня – це свято, коли хочеться не лише піднести своїй прекрасній половинці хороший подарунок, але й зробити його таким, щоб запам’ятався їй на все життя. Для цього існує три варіанта святкування…

Знайомимо дітей з Масляною: що розповісти?

Масляна – добре і яскраве, а найголовніше – смачне свято, якие просто неможливо не любити! Але, на жаль, в основному святкують його дорослі, а сучасні дітлахи не так знайомі зі змістом і традиціями Масляної. І зовсім даремно, адже познайомившись з Масляною, малеча напевно любитиме її не менше за Великдень. Так що, давайте знайомитися...

Що подарувати мамі на 50 років

Вибір подарунка для матері на її 50-річчя – це не просто вияв уваги, але й можливість висловити свою любов, вдячність та повагу до найважливішої жінки у вашому житті. Незалежно від того, чи оберете ви щось для затишку в домі, доповните її кухню елегантним сервізом, подаруєте моменти особистого відпочинку або ж виберете щось для створення приємних спогадів, головне – пам'ятати про індивідуальність та уподобання вашої мами. Кожен з цих подарунків несе в собі особливе значення та стане виявом вашої турботи та уваги. Нехай цей ювілей запам'ятається яскравими емоціями, теплом та радістю, а вибраний вами подарунок принесе вашій матері багато щасливих моментів.

День Валентина: цікаві активності для дітей

День Валентина – свято не тільки для дорослих. Ви можете залучити до святкування і дітвору – вдома чи в школі, підготувавши пару цікавих і захоплюючих активностей. А ми підготували для вас кілька ідей з приводу того, як відсвяткувати з дітлахами День Закоханих, і чим зайняти їх в це свято.

Ідеї квіткових подарунків до дня народження від Flowers.ua

Букет квітів – це дуже популярний подарунок, який підійде практично на будь-яке свято, включаючи день народження. Однак, щоб дійсно порадувати людину, потрібно знати її вподобання, розбиратися в символіці кольорів і вміти правильно презентувати квіткову композицію. У всьому цьому знаються фахівці компанії flowers.ua https://flowers.ua, яка займається доставкою квітів по всій Україні та світу вже понад 20 років.

Плануємо дитячу вечірку на Китайський Новий Рік

Святкування Китайського Нового Року у нас не таке популярне, проте для малечі – це відмінний привід повеселитися і почати знайомство з цікавою китайською культурою. Дітлахи будуть в захваті від такої вечірки! А про те, як її організувати, ми поговоримо далі...

Сила йорданської води

Наближається велике християнське свято – Богоявлення, або, як ще кажуть – Водохреща (6 січня, раніше - 19 січня). Тисячі людей цього дня з вірою освятять воду та принесуть її в свої домівки, а разом з нею – велику благодать. Кожен ковток такої води для віруючої людини – ковток здоров’я, сили, довголіття, це – особливе благословення. Багато людей бажають зануритися в ополонку на Водохреща, очікуючи також на особливі ласки, в першу чергу - просячи в Бога міцного здоров’я.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас