Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Обираємо дитяче покривало

Покривало виконує дві основні функції: воно захищає нашу постіль, постільну білизну від швидкого забруднення, осідання пилу, а також, звісно, має естетичне значення, тобто прикрашає ліжко чи диван, «вводить» його в загальний контекст інтер’єру. А інколи покривало – ще й додатковий спосіб зігрітися, який виручає в потрібний момент. Якщо ж мова йде про дитяче покривало – воно може мати ще більший діапазон функцій, окрім тих основних, які вже були перераховані.

Безпека дитячого автокрісла: найпоширеніші помилки батьків

Правильний вибір і використання дитячого автокрісла мають вирішальне значення для безпеки дитини під час поїздки. Однак розібратися з правилами експлуатації автокрісла для дитини буває дуже непросто, саме тому сьогодні ми поговоримо про основні помилки, які часто допускають батьки при використанні дитячого автокрісла, а також про те, як їх уникнути.

Обираємо тип вишивки на дитячій вишиванці

Великий попит на вишиванки, який склався в останні роки, призвів до того, що купувати такий національний одяг стали не тільки дорослим, але й маленьким українцям. Вони представлені на сучасному ринку великою кількістю виробів, які відрізняються один від одного не тільки розміром, алей й типом тканин, кроєм, типом візерунків тощо. Тому, щоб правильно обрати український національний одяг, необхідно звернути свою увагу на безліч факторів.

Коли купувати дитині її перший телефон?

У наш час, коли гаджети стали невід'ємною частиною життя кожного з нас, багато батьків задаються питанням: Коли купувати дитині її перший мобільний телефон? А якщо і прийшов час його купити, то що це за пристрій має бути: чи варто купити смартфон – сучасний, високотехнологічний, в якому є все, або простий бюджетний телефон, здатний тільки дзвонити і писати повідомлення (в крайньому випадку, з простенькою камерою)?

Як вибрати м´яку і затишну постільну білизну

Чи вибираєте ви постільну білизну, яка буде теплою і затишною прохолодними зимовими вечорами, або дихаючою і комфортною в літню спеку, правильно вибрана постіль – запорука хорошого сну і повноцінного відпочинку вночі. А як же правильно підійти до вибору цієї самої постільної білизни? Адже у всьому цьому маркуванні і значеннях щільності можна попросту розгубитися.

Що вибрати – ліжко чи диван?

Це питання дуже часто можна почути в меблевих магазинах. Замислюючись про те, щоб придбати для себе або членів своєї сім'ї комфортне місце для сну, кожен стає перед вибором – чому віддати перевагу: класичному ліжку чи сучасному дивану? Давайте подивимося на обидва ці предмети меблів з різних сторін і оцінимо, що ж більше підійде саме вам?

Вибираємо нове взуття дитині: поради педіатрів

Всі ми знаємо, як швидко ростуть дітки, і як часто доводиться купувати їм обновки. Не виключенням є і дитяче взуття, до вибору якого потрібно підходити з особливою серйозністю. Адже взуття для дитини повинно не тільки захищати її ніжку від ударів при ходьбі і бігу, а й забезпечувати можливість гармонійного зростання дитячої стопи: правильний розвиток м'язів і сухожиль.

Вибираємо колір для кухні

Колір кухні може задавати тонус, піднімати настрій або ж, навпаки, заспокоювати і налаштовувати на спокійну дружню атмосферу. Залежно від того, чи звикли ви просто швидко їсти і бігти, або ж, навпаки, у вашій родині люблять вечірнє спілкування за чашкою чаю, обстановка на кухні може подарувати той чи інший настрій.

Взуття ручної роботи: ви можете собі це дозволити!

Індивідуальний пошив взуття набуває сьогодні особливої популярності, і це не випадково. Скільки тут переваг і додаткових «бонусів» – важко їх переоцінити. Одна з головних причин, яка підштовхує багатьох українців змінити походи у звичайні взуттєві магазини на візити до майстерні з індивідуального пошиття взуття – розчарування якістю представлених на ринку товарів.

Підгузники-трусики – зручно та надійно

Тема підгузників є актуальною для кожної сім’ї, де народилося маля. Підгузники стали чимось невід’ємним і першочерговим, нам вже важко уявити, як колись молоді матусі обходились без них. На щастя, вибір їх сьогодні доволі широкий, кожен може знайти найбільш зручні і підходящі саме для свого маляти. Проте, недосвідчених матусь, буває, такий вибір навіть трохи вводить в ступор, адже не знаєш, на що дивитися і що обрати: з різними цифрами-позначками, універсальні і індивідуальні – для хлопчиків чи дівчаток, нічні і денні… Відносно недавно на ринку з’явилися ще й підгузники-трусики, багатьох матусь цікавить, в чому їх особливість, які вони мають переваги, та з якого віку стають актуальними. Про це у нашій статті.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас