Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Підгузники-трусики – зручно та надійно

Тема підгузників є актуальною для кожної сім’ї, де народилося маля. Підгузники стали чимось невід’ємним і першочерговим, нам вже важко уявити, як колись молоді матусі обходились без них. На щастя, вибір їх сьогодні доволі широкий, кожен може знайти найбільш зручні і підходящі саме для свого маляти. Проте, недосвідчених матусь, буває, такий вибір навіть трохи вводить в ступор, адже не знаєш, на що дивитися і що обрати: з різними цифрами-позначками, універсальні і індивідуальні – для хлопчиків чи дівчаток, нічні і денні… Відносно недавно на ринку з’явилися ще й підгузники-трусики, багатьох матусь цікавить, в чому їх особливість, які вони мають переваги, та з якого віку стають актуальними. Про це у нашій статті.

Знову мокре ліжко: як очистити дитячий матрацик

Якщо у вас маленька дитина, ви безсумнівно знайомі з проблемою постійних «нічних аварій». Ця проблема супроводжує практично всіх малюків, тому молодим батькам важливо знати, як очистити дитячий матрацик після «нічних неприємностей».

Прості правила розкішного інтер´єру

Кожна модниця знає, що розкішний гардероб на 80% складається з простих, часом навіть вельми бюджетних речей, які складають базу, і лише 20% - це яскраві незвичайні дрібнички та аксесуари, які завершують і доповнюють образ, роблячи його привабливим і розкішним. Що ж, це правило цілком можна застосувати і до домашнього інтер'єру! Про те, як правильно розставити ці самі акценти, щоб ваш інтер'єр став по-справжньому розкішним, ми розповімо далі.

Кольоротерапія уві сні

Про силу впливу кольорів на наш настрій, самопочуття і світовідчуття написано чимало. Не вірите в кольоротерапію? Тоді просто спробуйте одягти строгий чорний діловий костюм, а потім переодягнутися в яскраве вбрання, і всього за пару хвилин ваш настрій і порядок думок зміняться – спочатку ви відчуєте себе вкрай серйозною, зібраною і діловою людиною, а потім, немов за помахом чарівної палички, ваш настрій стане більш легким і радісним.

Зимова постільна білизна – тепло і затишок у вашому ліжку

Що може бути приємніше за прохолодну постільну білизну в задушливу літню ніч?! Тільки залізти в теплу і затишну постіль прохолодним зимовим вечором. Ми звикли круглий рік користуватися однією і тою же самою постільною білизною, але хіба може один і той же матеріал бути одночасно теплим і прохолодним? Звичайно ж ні. Тому й існує різний текстиль для літньої та зимової пори року.

Домашня «хімія» - правила техніки безпеки

Засоби для прання, миття, чищення, всі ці пляшечки і коробочки, без яких ніяк, і котрі так допомагають нам в побуті, іменуються в народі домашньою «хімією». Ми знаємо, що поводитись з нею потрібно обережно і, напевно, існують навіть якісь правила, яких обов’язково потрібно дотримуватись. Але це не завжди виходить, бо ж ми не надто заморочуємось – так вже ми звикли до присутності в нашому житті побутової хімії.

Дитяче автокрісло: головні правила техніки безпеки

Звичайно ж, ви знаєте, що малюка треба садити в автокрісло, якою б короткою не була ваша поїздка. Але після його купівлі у вас може виникнути безліч питань з приводу встановлення і використання автокрісла, а також забезпечення безпеки дитини в ньому під час поїздок. Про все це ми говоритимо в даній статті.

Мультяшні футболки для милих діток

Ну скажіть, хто не любить мультфільми?! Навіть дорослі іноді дозволяють собі розслабитися і подивитися ці веселі історії з добрими персонажами і неодмінно хорошим кінцем. Що ж говорити тоді про дітей? Сьогодні можна знайти чимало дійсно хороших, розумних і світлих мультиків, герої яких на власному прикладі поспішають навчити маленьких дітей.

Вибираємо матрац в дитяче ліжечко: на що звернути увагу?

Ви нарешті змогли вибрати дитяче ліжечко? Вибір матрацика для нього – не менш важлива і складна місія. На самому початку свого життя немовля спить по 16 годин на день, тому поверхня, на якій воно спить, повинна бути комфортною і безпечною.

Поради з прибирання дитячої кімнати

Чи готуєтеся ви до появи дитини, чи ваше маленьке диво вже живе з вами, його кімната завжди повинна бути чистою. А чи варто говорити про те, що крім щоденного простого прибирання та щотижневого – серйознішого, раз на сезон ви повинні проводити капітальне прибирання і реорганізацію дитячих речей? Про цю непросту справу і піде мова в нашій статті.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас