Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Як доглядати за орхідеєю

Орхідея – одна з найулюбленіших кімнатних квіток, яка прикрашає підвіконня не тільки будинків, але і офісних приміщень. Неймовірно красиві суцвіття, які радують око по 2-4 місяці поспіль з відпочинком всього в 2 місяці, роблять цю кімнатну квітку улюбленицею сучасних підвіконь. Незважаючи на всю красу, орхідею вважають досить вимогливою рослиною, але насправді доглядати за нею зовсім не складно.

Власний підводний світ у кімнаті або як вибрати акваріум для дитини

Не секрет, що діти просто обожнюють тварин, тому часто просять своїх батьків про те, щоб завести кішечку, собачку, папужку, хом'ячка або рибок. Останні з усього цього списку найменш вимогливі у догляді, тому, якщо ви хочете навчити свою дитину відповідальності за інші життя – акваріум стане ідеальним подарунком для початку.

Поради молодим мамам: як і чим чистити дитячу коляску?

Ваша коляска напевно вже виглядає не такою новою: затерта тканина з різноманітними плямами, крихти та інше дрібне сміття у всіх щілинах і куточках, заляпана рама... Страшно навіть уявити собі, як це все очистити і відмити, привести в первинний вигляд. Насправді ж вимити і почистити дитячу коляску не так вже й складно, і всупереч вашим побоюванням, це не займе багато часу.

Поради як заощадити на купівлі продуктів

Інтернет-магазин продуктів PRODUKTOFF піклується про своїх покупців. Незважаючи на підвищення цін на продукти харчування під впливом знецінення гривні, подорожчання енергоносіїв і транспортних витрат, ми допоможемо Вам заощадити і доставимо продукти харчування додому безкоштовно. Замовити продукти Ви можете самостійно через сайт або ж за телефоном: 044-331-54-54.

Дитячі речі: що потрібно купити обов’язково, а без чого можна обійтися? (частина 3)

Що знадобиться напевне: інші дитячі речі

Коляска – річ, яка на ряду з іншими, є потрібною в першу чергу, коли народився малюк. Навіть без ліжечка можна обходитися, використовуючи люльку від коляски замість нього, або ж кладучи малюка спати у батьківське ліжко. А на прогулянку з дитиною ви ходитимете кожного дня і малюка потрібно якось транспортувати.

Догляд за матрацом: що варто і не варто робити?

Матрац – покупка не з дешевих, і витративши ці гроші, ви напевно захочете, щоб він прослужив якомога довше, залишаючись таким же новим і комфортним, як зараз. Адже яким би дорогим і якісним не був обраний вами матрац, з часом він все ж почне зношуватися. Але доклавши деяких зусиль (правильно доглядаючи за матрацом), ви зможете максимально продовжити термін його служби і зберегти його привабливий зовнішній вигляд. Тому далі ми поговоримо про те, як саме потрібно доглядати за домашнім матрацом – що необхідно робити, а чого робити зовсім не варто.

Дитячі речі: що потрібно купити обов’язково, а без чого можна обійтися? (частина 2)

Що знадобиться напевне: меблі

Дитяче ліжечко – річ, без якої ніяк, коли в домі дитина – де ж їй відпочивати? Проте, з власного досвіду знаю, що деякі батьки обходяться без дитячого ліжечка, вкладаючи малюків поруч із собою. Це, знову ж таки, ваш вибір, але якщо ви вважаєте, що дитина має мати особистий простір і власне ліжечко для сну – обзаведіться ним заздалегідь, аби до приходу в дім нового мешканця все вже було приготовано і ви могли спокійно займатися дитиною, а не обирати ліжечка і аксесуари до них.

Як економити на онлайн шопінгу

Не секрет, що сьогодні здійснювати різноманітні покупки набагато вигідніше в інтернеті. І все це тому, що інтернет-магазини заощаджують значну суму на оренді приміщень, зарплаті продавцям і охороні. Але, виявляється, навіть в мережі можна знайти куди більш цікаві пропозиції, які дозволять значно заощадити і придбати будь-які речі ледве не за ціною виробників. Про прості секрети економії в мережі ми розповімо далі.

Підбираємо диван під інтер´єр

Нарешті ремонт закінчився, і настав довгоочікуваний час обставляти інтер'єр. Якщо з шафами і полицями все відносно просто і зрозуміло, то коли справа доходить до вибору дивану – тут-то і виникає безліч питань. Який обрати: кутовий або звичайний? Купити диван «книжку», «акордеон» чи монолітну конструкцію? Яка обшивка краще? І ще безліч інших питань, на які ми сьогодні постараємося вам відповісти.

Доглядаємо за дитячою постільною білизною правильно

Купуючи постільну білизну для дитини, ви повинні не тільки серйозно поставитися до її вибору, а й навчитися правильно за нею доглядати. Адже яким би якісним не був куплений вами комплект, без належного догляду постільні приналежності швидко втратять і привабливий зовнішній вигляд, і свою м'якість, і можуть навіть стати причиною усіляких подразнень на шкірі малюка. Тому сьогодні особливу увагу ми приділимо правильному догляду за дитячою постільною білизною.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас